Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Iberostar hoteller

IBEROSTAR HOTELLER PÅ TENERIFE

Når kun det bedste er godt nok

Iberostar er en af verdens førende hotelkæder. Iberostar står for høj klasse og rigtig god standard, og hos Sun Tours har vi udvalgt et par Iberostar-hoteller til dig på en af de meste populære ferie-øer, nemlig Tenerife.

Hotelkæden er verdenskendt. Iberostar har eksisteret i mere end 60 år og har hoteller i mere end 18 lande. Hotellets stærke engagement i kvalitet har sikret dem en plads og berettigelse på international plan. De har ligget i toppen i mange år, og det bliver de ved med. Ganske enkelt fordi, de ikke går på kompromis med service og standard. Vi har udvalgt et par af de bedste Iberostar-hoteller til dig på en af vores favorit-øer, Tenerife. 

Visionen er klar. Iberostar vil være førende, når det kommer til hoteller, der står for ren afslapning. Hotellet stiler altid efter at skabe ferieminder, du aldrig glemmer. Det gør de gerne gennem høj service, og det oplever man fra første sekund, man tjekker ind på et Iberostar-hotel. Så glem alt om hverdagen og den lange to-do-liste derhjemme og lad dig forføre af feriestemning og et højt serviceniveau.

Ifølge The ReviewPro portal ligger Iberostar i top 3 blandt hoteller, der udmærker sig gastronomisk. Netop maden er et vigtigt parameter for mange danskere, for vi elsker god mad på ferien. Er maden god, bliver ferien bare endnu bedre

Et stort kvalitetsstempel er stamgæster. Det er gæster, der vender tilbage år efter år, fordi de kan lide, hvad de får. Stamgæster har de rigtig mange af hos Iberostar. Næsten halvdelen af deres gæster er gengangere, som ganske enkelt elsker at holde ferie på et Iberostar-hotel – og de elsker det så meget, at de vender retur. De kan ikke forestille sig end bedre ferie. Deres ferie og tilbagevendelse er din garanti for en god ferie.

Vi har håndplukket de bedste Iberostar-hoteller

Hos Sun Tours har vi håndplukket et par Iberostar-hoteller på Tenerife. Nu er valget dit. Gå om bord, find din favorit og bestil. Under hvert hotel kan du læse meget mere om, hvad lige præcis det Iberostar-hotel tilbyder. Det giver dig muligheden for at vælge til og fra. Men husk også, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Ring til os nu på 70 10 10 77 eller skriv til os på chatten, så svarer vi gerne på dine spørgsmål eller guider dig til det rigtige hotel ud fra dine ønsker. Det giver nemlig dig den bedste ferie, og lige præcis dét er det allervigtigste for os.

Hotel Iberostar Anthelia

COSTA ADEJE, TENERIFE
• Nyrenoveret og moderne hotel
• Fantastiske omgivelser
• Få minutter fra stranden
Se hotellet her >

Hotel Iberostar Sabila

COSTA ADEJE, TENERIFE
• Luksuriøst voksenhotel
• Ligger direkte ved havet
• Har sit eget delikate food market
Se hotellet her >

Iberostar Las Dalias

COSTA ADEJE, TENERIFE
• All Inclusive
• Skønt poolområde
• Mange faciliteter
Se hotellet her >

Del denne side via E-mail