Solferie
Skiferie
Storbyferie

Seating

De fleste flyselskaber tilbyder nu mulighed for mod betaling at bestille bestemte pladser på flyet. F.eks. vinduesplads, ekstra benplads og lignende. For priser og reservation se det respektive flyselskabs hjemmeside eller kontakt vores salgsafdeling.

De gæster, som køber og betaler for bestemte pladser, seatesnaturligvis først. De øvrige gæster fordeles derefter på de resterende sæder. Det betyder desværre, at vi ikke længere kan garantere, at man bliver placeret samlet, selvom man rejser på samme billet eller som en gruppe.

Bemærk venligst, at børn under 12 år, handicappede eller svært overvægtige af sikkerhedsmæssige hensyn ikke må placeres ved nødudgangene.


Her kan du se, hvilke muligheder du har for at forudbestille dit flysæde mod gebyr.

Skal du flyve med Primera Air?
På alle flyvninger med Primera Air kan man mod gebyr forudbestille bestemte sæder i flyet. Vælg selv gangplads, vinduesplads eller måske et sæde med ekstra meget benplads. Du kan bestille det ønskede sæde tidligst 8 måneder før afgang. Der kan gå op til 5 hverdage før din bestilling kan ses på Primera Air’s hjemmeside. Der skal ligeledes være flynummer og flytider på billetten før bestilling er muligt.
Seating købes direkte hos Primera Air via deres hjemmeside www.primeraair.dk.

Skal du flyve med Jettime?
60 dage før afrejse kan du på www.jet-time.dk forudbestille dit flysæde mod gebyr eller betale for overvægt til rabatpriser i f.h.t. lufthavnene. Du skal vælge Sun Tours som arrangør, afrejsedato og dit billetnummer for at komme ind til mulighederne. Mulighederne lukker 7 dage før afrejse.

Skal du rejse med andre flyselskaber?
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at forudbestille flysæde eller at betale for overvægt på forhånd. Der arbejdes løbende på mulighederne i samarbejde med de aktuelle flyselskaber og vil blive informeret her, hvis det bliver muligt.

Del denne side via E-mail