Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Info om Corona-virus og din rejse

Udenrigsministeriet har netop vedtaget, at de forlænger rejseforbuddet indtil d. 31. august 2020. Det følger vi naturligvis, og vi informere alle berørte gæster hurtigst muligt. Du behøver altså ikke konkakte os, men du hører fra os på mail. 


Kære gæster,

Jeg vil gerne starte med at takke for tålmodigheden. Det er ikke nogen let situation, som nogen af os befinder os i lige nu. Vi har mødt enorm stor forståelse fra vores mange gæster og kunder, og jeg er både glad og stolt over den tillid, vi bliver vist.

Her på hjemmesiden kan du både læse de mest stillede spørgsmål, ligesom vi har forsøgt at ridse hele forløbet op i den tid – også vedr. refundering af aflyste rejser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Pas godt på hinanden.

Mvh Peder Hornshøj

Skal du flyve med Norwegian på din ferie?
Flyselskabet Norwegian har meddelt, at de ikke vil foretage flyvninger udenfor Norge inden marts 2021 - dette gælder dog IKKE vores charter- og ruteflyvninger. Derfor forventes det, at din flyvning gennemføres som planlagt. Sker dette mod forventning ikke, har vi allerede et andet flyselskab, der gerne vil foretage flyvningerne på vores rejser.


Opdateret 29/5 kl. 16.58

Del denne side via E-mail