Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

SAS

SAS - www.sas.dk
SAS er Skandinaviens største flyselskab. Flyflåden består af ca. 150 fly primært af typerne Airbus 321og Airbus 319. SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S er et helejet datterselskab i SAS-koncernen. Selskabet blev etableret som selvstændigt selskab den 1. november 2004.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du til de kanariske øer er vores billet typisk fyldestgørende. Er det med ruteflyvning vil du modtage en rutebillet (e-billet) fra os. Den aktuelle information vil stå på billetten fra os.

Kan jeg tilkøbe mad ombord
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du til de kanariske øer kan du typisk tilkøbe mad ombord ved bestilling af rejsen. Ellers er det muligt at købe ombord.

Kan jeg tilkøbe seating ombord
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du til de kanariske øer er det typisk muligt her.
https://secure.paxport.net/shop/sas/

Hvor meget bagage må jeg medbringe
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du til de kanariske kan typisk alle personer fra 2 år, må medbringe et stk. bagage af 20 kg til check-in + et stk. bagage af maks 5 kg som håndbagage. Den aktuelle information står på din billet. En golfbag må maks. Veje 15 kg. (bemærk denne og andet sportsudstyr koster ekstra at medbringe). Maksimummål for håndbagage er 55 x 40 x 23 cm. Børn under to år må medbringe 10 kg bagage ved check-in inklusive klapvogn.
Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe ekstra bagage
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du til de kanariske øer er det typisk muligt at tilkøbe ekstra bagage inkl. golf bag 3-4 dage før afrejse.
https://secure.paxport.net/shop/sas/

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin
Så kontakter du os og vi snakker med flyselskabet

Flyselskabets personale og underholdning ombord.
SAS har typisk skandinavisktalende personale ombord. På de fleste flyvninger, specielt de oversøiske er der TV skærme og anden underholdning.

Check-in
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du til de kanariske øer er det typisk muligt her.
https://secure.paxport.net/shop/sas/

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail