Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Norwegian

OBS! Følgende flyvninger med Norwegian betragtes som charterflyvninger:  D8 9330-9331, D8 9332-9333, D8 9334-9335, D8 9336-9337, D8 9338-9339, D8 9340-9341 og D8 9342-9343.

Norwegian www.norwegian.dk

Norwegian er et norsk flyselskab stiftet i 1993. Flåden består primært af flytypen boeing 737-800 og 737-300. 

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse
Det afhænger af, om du skal flyve med rute- eller charterfly med Norwegian. Er det et rutefly, modtager du en rutebillet (e-billet) fra os inden afrejse. Vi bestræber os på at sende dem 7-14 dage før afrejse, men du modtager dem senest to dage inden, du skal afsted. Rejser du med charterfly, er den billet, som du får ved bestilling, nok til din rejse. 

Kan jeg tilkøbe mad ombord
På alle flyvninger med Norwegian er det muligt at købe mad ombord. På nogle få flyvninger er det også muligt at forudbestille. På alle oversøiske flyvninger er mad typisk inkluderet. Den aktuelle information vil stå på billetten fra os.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Ja, du kan tilkøbe den plads, du drømmer om på alle charterflyvninger* via linket:  https://secure.paxport.net/shop/suntours

Hvor meget bagage må jeg medbringe
På flyvninger indenfor Europa og Egypten kan der medbringes 5 kg. håndbagage. Det er muligt at tilkøbe 20 kg. indchecket bagage. En golfbag må maks. veje 15 kg. (bemærk denne og andet sportsudstyr koster ekstra at medbringe). Maksimummål for håndbagage er 55 x 40 x 20 cm. Børn under to år må medbringe totalt 5 kg. indchecket bagage (Pakket i medrejsendes bagage eller seperat taske) Desuden kan børn op til 11 år medbringe et. stk. autostol og en barne- eller klapvogn. Er bagage ikke inkluderet i rejsen eller tilkøbt, må du max medbringe 1 stk. håndbagage a 5 kg pr. person.

På flyvninger udenfor Europa (ikke gældende Egypten) må der medbringes 2x20 kg indchecket bagage pr. person og 10 kg håndbagage. Er bagage ikke inkluderet i rejsen eller tilkøbt, må du max medbringe 1 stk. håndbagage a 10 kg pr. person.
Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Hvad koster bagage?
Indchecket bagage koster 95 kr. pr. stk. pr. vej. 
Håndbagage  pr. pers. max 5 kg er gratis at medbringe.

Kan jeg tilkøbe ekstra bagage
Nej, det er desværre ikke muligt

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin
Så kontakter du os og fortæller om dine behov. Efterfølgende taler vi som med flyselskabet om dine muligheder og vender retur, hvis ikke vi kan give dig et svar med det samme.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Norwegian?
På selskabets hjemmeside kan du læse mere om flyselskabets retningslinjer, når du er gravid: 
https://www.norwegian.com/dk/rejseinformation/specielle-behov/medicinske-tilstande2/

Jeg rejser med en baby, kan jeg få en bassinet?
Det er ikke muligt at få en bassinet (barnekrybbe) til dit barn på flyvningen med Norwegian. Du kan i stedet købe en FlyeBaby-rejseseng, som dit barn kan sove eller sidde i på flyrejsen. Der er ingen problemer i at anvende denne på flyvningen med Norwegian.

Flyselskabets personale og underholdning ombord.
Norwegian har typisk skandinavisktalende personale ombord. På de fleste flyvninger, specielt de oversøiske er der TV skærme og anden underholdning.

Check-in
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Den aktuelle information vil stå på billetten fra os.


Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail