Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Great Dane Airlines

GDA – Great Dane Airlines - https://greatdaneairlines.dk/
Nordjyske Great Dane Airlines er stiftet i 2019 af Duc Huy Nguyen og Thomas Hugo Møller, som har mangeårig erfaring i branchen. Flytypen er Embraaer E195 med plads til 118 passagerer. Flytypen er den samme som KLM Cityhopper typisk benytter og har generelt god benplads.


Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
Du rejser på den billet, du modtager fra os med et 8-cifret billetnummer.

Kan jeg tilkøbe mad ombord?
Ja, på alle rejser med Great Dane Airlines, kan du tilkøbe mad, når du bestiller rejsen. Bemærk, at det skal bestilles senest 5 dage før afrejse.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Ja, fra d. 15. april 2019 kan du tilkøbe seating på https://secure.paxport.net/shop/suntours

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
På alle flyvninger med Great Dane Airlines, er der mulighed for at tilkøbe bagage. Vælger du det, kan du på vores flyvninger  medbringe et stk. bagage á 18 kg. til check-in samt et stk. håndbagage af maks 8 kg. En golfbag må maks. veje 15 kg. og skal være soft shell (bemærk denne koster ekstra at medbringe). Maksimummål for håndbagage er 55 x 35 x 25 cm. Tilkøber du ikke bagage, må du kun medbringe 8 kg. håndbagage.

Børn under 2 år må medbringe et stk. håndbagage maks. 8 kg og et stk. indchecket bagage maks. 10 kg. Klapvogn eller barnevogn må gerne medbringes, men erstatter i så fald det indcheckede stk. bagage på de 10 kg. I så fald kan barnet medbringe klapvogn og et stk. håndbagage maks 8 kg.

Kan jeg tilkøbe ekstra bagage?
Nej, desværre. Du kan dog på nogle flyvninger tilkøbe golfbag.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Så kontakter du os og fortæller om dine behov. Efterfølgende taler vi som med flyselskabet om dine muligheder og vender retur, hvis ikke vi kan give dig et svar med det samme.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Great Dane Airlines? 
Indtil uge 32 kan du som udgangspunkt flyve med Great Dane Airlines uden yderligere oplysninger. Fra uge 32-36 kan du rejse med en lægeerklæring. Læs mere på flyselskabets egen hjemmeside under punktet ”Hvornår må gravide rejse?”: https://greatdaneairlines.dk/faq

Taxfree
Great Dane Airlines arbejder lige nu på en løsning, så det fremadrettet bliver muligt at købe taxfree inden afrejse. Lige nu er det dog ikke muligt.

Check-in
Når du rejser med Great Dane Airlines tjekker du ind i lufthavnen inden afrejse. Det er desværre ikke muligt at tjekke ind hjemmefra.

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail