Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Flysæder og flymad

Flysæder
Sun Tours kan ikke garantere, at man som rejsende kan sidde sammen i flyet, medmindre at det bestilles på forhånd. Flyselskabet forsøger at få puslespillet til at gå op, så man så vidt muligt sidder sammen med sine medrejsende.

Flysædereservation
Det er dog muligt at bestille flysæder mod betaling på nogle flyselskabers ruter. Det udelukkende flyselskabet der står for dette. Sun Tours kan desværre ikke ønske eller reservere sæder, da vi er uden indflydelse. Flyene bliver seatet inden afgang, hvorfor det desværre ikke kan forventes, at det er muligt at omrokere pladser ved check-in i lufthavnen.

Der går ca. 24 timer fra rejsen er booket hos Sun Tours indtil det er muligt at reservere sæder hos flyselskabet. Hvis rejsen er booket mange måneder i forvejen kan det ske, at der ikke er blevet åbnet for salget af flysæder endnu. Kontakt flyselskabet direkte for mere information.

Typisk kan der bookes flysæder 60-7 dage før afgang. Dog op til 3 dage før afrejse ved Jet Time. Efterfølgende er det ikke muligt.

Flysædereservation hos Thomas Cook kan reserveres efter rejsen er bestilt og er blevet registret hos flyselskabet. Dette sker i løbet af den 60. dag og den 9. dag før afrejse dagen.

Flymad
Flymad er som udgangspunkt ikke inkluderet. Se priser i bookingvinduet, når du bestiller rejsen.

Specialmåltider:
Der er mulighed for at bestille specialmåltider, fx vegetarisk, diabetisk, laktosefrit, muslimsk m.fl.

På nogle afgange tilbydes der ikke flymad. Flyves der fx med Norwegian, kan der ikke bestilles mad ombord på flyet - dette købes direkte på flyet.

Flymad til spædbørn
Det er tilladt at medbringe modermælkserstatning, babymos på glas o.lign.

Klik her for at læse mere

Del denne side via E-mail