Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Om Sun Tours

Vi er garvede i at arrangere rejser med mere end 30 års erfaring i rejsebranchen.

Sun Tours blev etableret i 1985 og har siden arrangeret rejser i mere end 30 år. Vi har et bredt udvalg af charterrejser, overvejende Sydeuropa samt skiferie i fyrstedømmet Andorra, der ligger mellem Frankrig og Spanien, hvor vi har mere end 15 års erfaringer i dette skiområde.

Vi har altid danskere rejseledere på alle vores rejsemål, som sætter en ære i at yde en nærværende service for vores gæster.

Sun Tours er søsterselskab til det danske rejseselskab Bravo Tours, hvor Solia i Norge, Solresor i Sverige og Matkavekka i Finland også er en del af porteføljen.

Sun Tours har kontor i Herning, hvor både vores rejsekonsulenter og ansatte i administrationen sidder. Herfra sælger vi rejser per telefon og fra Bravo Tours’ rejsehus.

Rejsegaranti

Bravo Tours A/S er teknisk arrangør på vores rejser.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr. 3320, Rejse-Ankenævnet, reg.nr. 208 og Charterrejsearrangørernes Brancheorganisation (RID).

Køber man en pakkerejse hos Sun Tours (fly+hotel) er man dækket af Rejsegarantifonden i tilfælde af, at Sun Tours' tekniske arrangør Bravo Tours A/S eller det pågældende flyselskab skulle gå konkurs.

Ved køb af fly (uden hotel) er man ikke dækket. Man bør derfor tegne en konkursforsikring ved bestilling af flybillet.

  

Del denne side via E-mail