• Få et uforpligtende tilbud

Få tilsendt et rejsetilbud

Udfyld venligst vores formular og noter jeres ferieønsker, fx rejsemål og krav til hotellets faciliteter og forplejning. Har I et budget, må I også gerne medsende dette.

Vi laver gerne et eller flere rejsetilbud og ser frem til tage hånd om jeres næste ferie. 

Uforpligtende tilbud

Lufthavn *
Ferieønsker
Vil gerne ringes op? *
 

Når rejsetrangen melder sig, er det både rart og nemt med specifikke rejsetilbud, der passer til alle jeres ønsker og behov samt rejsebudget. Så skal I kun tænke over, hvad I drømmer om, og hvor I gerne vil hen.

Når I lader os klare opgaven med at finde de rejser, der er relevante for jer, slipper I nemlig for selv at bruge tid, kræfter og energi på at opnå eventuel forhåndsviden om de forskellige begreber indenfor charterrejser. Med et skræddersyet rejsetilbud er I med andre ord i gode hænder allerede fra tanken om en dejlig ferie tager form.

Rejsetilbud med styr på det hele

Hos Sun Tours er vi eksperter i solferie og har siden 1985 sendt glade kunder sydpå til sol, strand og varme. Vores mangeårige erfaring har givet os en unik viden om, hvad der skal til for at give jer en perfekt ferie. Det er ud fra denne, vi sammensætter vores rejsetilbud, så I er sikret jeres rejse indeholder alt det, I har brug for.

Vi har også styr på alt det, I ikke kan læse jer til. Vi ved f.eks. hvilke hoteller, der er fredeligt placeret, så I undgår støj og larm fra gaden og hvilke hoteller der er gode, hvis I elsker liv og glade dage. Med os i hånden får I derfor ikke kun et rejsetilbud, der stemmer overens med alle jeres praktiske ønsker. I får også rejseforslag, der tager udgangspunkt i vores indgående kendskab til både hotellerne og feriedestinationerne - kombineret med hvem I er og hvilken type ferie, I søger.

For at kunne give jer de bedste rejsetilbud som matcher netop jeres drømme, har vi udarbejdet nedenstående formular. Her skal I svare på en række spørgsmål omkring jeres behov, og ud fra svarene kan vi således sende jer de rejsetilbud, vi vurderer er aktuelle for jer.

Sådan modtager I jeres personlige rejsetilbud

Først og fremmest vil vi gerne vide, hvor I kunne tænke jer at rejse hen og hvor I gerne vil flyve fra. Hvis I endnu ikke har tænkt over dette, eller ikke har nogen idé om jeres muligheder, er I også velkomne til at fortælle os dette.
Vi laver rejsetilbud til en lang række destinationer i Middelhavsområdet og fælles for dem alle er det gode vejr og de behagelige temperaturer. I er derfor garanteret et rejsetilbud med sol og varme, uanset hvad.

Dernæst skal vi vide, hvor mange I rejser sammen og hvor gamle eventuelle børn er. Der er nemlig forskel i prisen for henholdsvis babyer, børn og voksne. Har I et budget, som prisen på jeres rejsetilbud skal holde sig indenfor, er det også muligt at indtaste.

For at lave et specifikt rejsetilbud har vi også brug for at vide, hvilke uger eller hvilken nøjagtig dato, I gerne vil rejse på. Priserne kan nemlig svinge i forhold til, hvornår på sæsonen I skal afsted.

Derudover har I også mulighed for at vælge, hvilken type hotel I gerne vil bo på og hvilke faciliteter der findes på stedet. Måske vil I gerne bo børnevenligt eller tæt på stranden? Det kan også være, I søger tosomhed på vores voksenhoteller - eller drømmer om den ultimative afslapningsferie på et hotel med All Inclusive hvor alle måltider, snacks og udvalgte drikkevarer er inkluderet.

Når I har udfyldt formularen og indtastet jeres kontaktoplysninger, undersøger vi, hvilke af vores rejser og hoteller, der passer til jer. Herefter fremsender vi via mail de rejsetilbud, der er relevante i forhold til jeres ønsker. Vi ringer jer kun op, hvis I har ønsket dette.

Har I planer om at rejse indenfor de næste 3 uger, kan vi dog bedst hjælpe jer, hvis I lader os kontakte jer telefonisk. På rejser med kort rejsevarsel skifter både priser og udbud nemlig hurtigt.

Dermed risikerer rejsetilbud fremsendt på mail at være enten udsolgte eller have skiftet pris i den tid, der går fra mailen er sendt til I eventuelt ønsker at bestille.

Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Del denne side via E-mail