Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Soldeu

Om Soldeu

Her er Sun Tours' ubestridte bedste skisportsressort, Soldeu, som byder på de bedste og mest luksuriøse hoteller, hele Grandvalira området kan præstere. Her kan du forkæle dig selv og din familie i swimmingpools, wellness centre og restauranter med overdådige buffeter - luksus på højeste niveau og så lige ud til pisterne. Det er også her, man finder Restaurant "Origen" med kokken Nandu Jubany, der har 1 Michelin Stjerne. Restauranten ligger på hotel Sport Hermitage & Spa, og det er muligt at bestille bord.

Soldeu tilbyder ekstraordinært gode hoteller til børnefamilier, nogle hoteller med animation (børnepasning/legestue og aftenunderholdning) og det bedste begynderområde for børn med både børneklub (børnepasning /legestue fra 2 til 4 år) samt børneskiskole, begge på lukket område.

I centrum af Soldeu kan man enten vælge kabineliften eller den 6 personers ekspres stolelift, som begge bringer dig til Espiolets plateauet i 2.250 meters højde med et perfekt udgangspunkt for skiløbet i Grandvalira. Soldeu byder på afterski med et godt udvalg af caféer, barer og restauranter, der dagligt byder på live musik både til afterski og om aftenen.

Vigtig information

Ski og støvleleje:
6 dage starter fra ca. 550 kr. pr. person for standardski og støvler.
Såfremt dette ønskes, betales skilejen kontant i euro i transferbussen
Transport af ski koster 350-1.000 kr. pr. person med Vueling - skitransport bestilles via Sun Tours inden afrejse.

Bemærk! - har du tilkøbt skitransport, skal dit skiudstyr være pakket i én taske ellers vil der være en merudgift i lufthavnen. 

Rabatter:
Liftkort er gratis for personer over 70 år, der opnås derfor 1200 kr. i rabat pr. person. Liftkortet skal afhentes med billedlegitimation ved lifterne, og man skal selv kontakte Sun Tours for at få rabatten fratrukket prisen. Dette sker ikke automatisk.

Skiskole:
Grandvalira Ski og Snowboard School tilbyder ski- og snowboardundervisning for både børn og voksne.
Prisen er 120 EUR for 15 timer fordelt på 5 dage.
Min. alder for snowboardundervisning er 12 år.


Oplevelser

Pistevisning

Få en rundvisning i dele af Andorras største skiområde Grandvalira. Pistevisningen foregår over to dage, her har du mulighed for at opleve se hele området med vores rejseledere. Ved at tage med på pistevisningen får du kendskab til en række pister, som du måske ikke vil have fundet på egen hånd. Der vil også være gode ski-fif fra vores rejseledere.

Heliskiing

Er du vild med oplevelsen af at blive fløjet i helikopter til toppen af bjergene og stå på ski ned i vildt terræn, så er heliskiing den mest spændende måde at opleve off piste skiløb på.

I Grandvalira skiområde er der mulighed for heliskiing med maksimal sikkerhed. Der er daglig overvågning af sneen på de forskellige ruter af et team af professionelle og kvalificerede bjergguider med 20 års erfaring. Desuden får man individuelt sikkerhedsudstyr, og man har altid en erfaren bjergguide med.

Alle nedkørsler har et gennemsnitligt fald på 25%, og en længde på mellem 900 m og 4500 m. Ruterne afhænger af sneforholdene.

For alle øvede skiløbere med lidt off piste erfaring er det en sjov udfordring på ski.

Igloo Hotel

Besøg det imponerende Igloo Hotel, samt flere Igloo barer. Det er virkelig et besøg værd at køre forbi og evt. tage et glas cava i isbaren. Det er også muligt at arrangere en overnatning på hotellet.

Det er muligt at booke overnatning på Igloo Hotel inden afrejse, dette kan gøres på:

www.grandvalira.com/iglu-hotel-en-andorra

Få yderligere information af vores rejseledere i Andorra.

Vandland/wellness "Caldea"

En skiferie i Andorra kan byde på meget mere end skiløb. Hovedstaden Andorra la Vella ligger kun ca. 5 km fra Encamp og lidt længere fra El Tarter, Soldeu og Pas de la Casa. Hvis man vil forkæle sig selv en dag, er det imponerende vandland/wellness center "Caldea" virkelig et besøg værd.
Caldea ligger lige i centrum af Andorra la Vella, hvor man også finder et stort udvalg af butikker og stormagasiner med meget fornuftige priser, samt et spændende natteliv. Der er gode lokale busforbindelser mellem skibyerne og hovedstaden.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail