Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Lejligheder Pierre et Vacances El Tarter

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Pierre et Vacances El Tarter

  • Wi-Fi

Nydeligt skihotel med fantastisk beliggenhed

Pierre & Vacances Andorra El Tarter er et nydeligt skihotel, der ligger i bjergbyen El Tarter, i en højde af 1700 meter med blot 400 meter til skiliften. Herfra er der direkte adgang til Grandvaliras skiløjper - det største skiområde i Pyrenæerne.

Hotellet ligger ca. 5 km fra Soldeu-skisportstedet og El Tarter Snepark, og er desuden tæt på diverse vinteraktiviteter såsom slædekørsel. Derudover ligger Sant Joan de Caselles og Sant Serni-kirken ca. 5 km derfra. Kun 200-300 meter fra hotellet finder du et lille supermarked samt en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid.

Lejlighederne er rummelige og indrettet i moderne stil. De er fordelt i to små bygninger på 3 etager og er særligt velegnet til familier eller grupper af venner.

Måltider er ikke inkluderet i opholdet.

Om hotellet
Etager 3
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 50
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 1
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

 2-værelses lejlighed
Lejlighederne er alle indrettet med separat soveværelse samt en opholdsstue med sovesofa, fladskærms-tv (lokale og internationale kanaler) og spisebord. Køkkenet er fuldt udstyret med køkkengrej, køleskab, komfur, ovn, mikrobølgeovn og Nespresso-kaffemaskine. Der tilbydes værdiboks mod tillægsgebyr. Der er også opvaskemaskine, vaskemaskine og hårtørrer.

Der kan maks. bo 4 personer i disse lejligheder.

3-værelses lejlighed
Lejlighederne er alle indrettet med to separate soveværelser samt en opholdsstue med sovesofa, fladskærms-tv (lokale og internationale kanaler) og spisebord. Køkkenet er fuldt udstyret med køkkengrej, køleskab, komfur, ovn, mikrobølgeovn og Nespresso-kaffemaskine. Der tilbydes værdiboks mod tillægsgebyr. Der er også opvaskemaskine, vaskemaskine og hårtørrer.

Der kan maks. bo 6 personer i disse lejligheder.

4-værelses lejlighed
Lejlighederne er alle indrettet med tre soveværelser samt en opholdsstue med sovesofa, fladskærms-tv (lokale og internationale kanaler) og spisebord. Køkkenet er fuldt udstyret med køkkengrej, køleskab, komfur, ovn, mikrobølgeovn og Nespresso-kaffemaskine. Der tilbydes værdiboks mod tillægsgebyr. Der er også opvaskemaskine, vaskemaskine og hårtørrer.

Der kan maks. bo 8 personer i disse lejligheder.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail