Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Canillo

Om Canillo

Canillo er en lille hyggelig bjerglandsby med en catalansk atmosfære i ca. 1.500 meters højde. Byen har ca. 2.000 indbyggere og er omgivet af en storslået natur.

Området er velegnet til både familier, par og enlige, da området tilbyder pister for enhver smag. Området er desuden kendt for at have den længste begynderlift i Sydeuropa, Mont Magic Circuit. Canillo er det perfekte udgangspunkt for skiløb. På toppen er der både skiskole og børneskiskole samt et stort børne- og begynder skiområde. Desuden er der restaurant og cafeteria med liggestole på terrassen og en fantastisk udsigt over de sneklædte Pyrenæer.

Ønsker du at udforske byen, så anbefaler vi en udflugt til den enorme sportshal ”Ice Palace”, som med sin kæmpe isbane ofte afholder store sportsarrangementer. Er du til motorsport ligger her også et Motorcykel Museum. Sidst men ikke mindst, så er et must-see, nemlig det berømte udsigtspunkt ”Roc del Quer", hvor du står på en platform der stikker ud af bjerget og herfra har en fantastisk udsigt over hele dalen.

Andorras hovedstad, Andorra La Vella, ligger kun 5 km fra Encamp. Her kan du på 15-20 min. nemt komme til hovedstaden med lokal bustransport flere gange i timen eller med taxa til ca. 12 Euro. I Andorra La Vella er indkøbsmulighederne uendelige og de lokale andorranere sætter præg på nattelivet, musikken og stemningen. Vi anbefaler også et besøg i Caldea, som er en af Europas største Spa& Wellness center, som tilbyder forkælelse til både børn og voksne.

Information

Ski og støvleleje:
6 dage starter fra ca. 550 kr. pr. person for standardski og støvler.
Såfremt dette ønskes, betales skilejen kontant i euro i transferbussen
Transport af ski koster 350 kr. pr. person med Vueling - skitransport bestilles via Sun Tours inden afrejse.

Rabatter:
Liftkort er gratis for personer over 70 år, der opnås derfor 1200 kr. i rabat pr. person. Liftkortet skal afhentes med billedlegitimation ved lifterne, og man skal selv kontakte Sun Tours for at få rabatten fratrukket prisen. Dette sker ikke automatisk.

Bagage:
1 stk. bagage maks 23 kg. + 10 kg. håndbagage er inkluderet i prisen.

Skiskole:
Grandvalira Ski og Snowboard School tilbyder ski- og snowboardundervisning for både børn og voksne.
Prisen er 120 EUR for 15 timer fordelt på 5 dage.
Min. alder for snowboardundervisning er 12 år.

Oplevelser

Pistevisning

Få en rundvisning i dele af Andorras største skiområde Grandvalira. Pistevisningen foregår over to dage, her har du mulighed for at opleve se hele området. Ved at tage med på pistevisningen får du kendskab til en række pister, som du måske ikke vil have fundet på egen hånd. Der vil også være gode ski-fif at hente.

Heliskiing

Er du vild med oplevelsen af at blive fløjet i helikopter til toppen af bjergene og stå på ski ned i vildt terræn, så er heliskiing den mest spændende måde at opleve off piste skiløb på.

I Grandvalira skiområde er der mulighed for heliskiing med maksimal sikkerhed. Der er daglig overvågning af sneen på de forskellige ruter af et team af professionelle og kvalificerede bjergguider med 20 års erfaring. Desuden får man individuelt sikkerhedsudstyr, og man har altid en erfaren bjergguide med.

Alle nedkørsler har et gennemsnitligt fald på 25%, og en længde på mellem 900 m og 4500 m. Ruterne afhænger af sneforholdene.

For alle øvede skiløbere med lidt off piste erfaring er det en sjov udfordring på ski.

Igloo Hotel

Besøg det imponerende Igloo Hotel, samt flere Igloo barer. Det er virkelig et besøg værd at køre forbi og evt. tage et glas cava i isbaren. Det er også muligt at arrangere en overnatning på hotellet.

Det er muligt at booke overnatning på Igloo Hotel inden afrejse, dette kan gøres på:

www.grandvalira.com/iglu-hotel-en-andorra

Få yderligere information af vores rejseledere i Andorra.

Vandland/wellness "Caldea"

En skiferie i Andorra kan byde på meget mere end skiløb. Hovedstaden Andorra la Vella ligger kun ca. 5 km fra Encamp og lidt længere fra El Tarter, Soldeu og Pas de la Casa. Hvis man vil forkæle sig selv en dag, er det imponerende vandland/wellness center "Caldea" virkelig et besøg værd.
Caldea ligger lige i centrum af Andorra la Vella, hvor man også finder et stort udvalg af butikker og stormagasiner med meget fornuftige priser, samt et spændende natteliv. Der er gode lokale busforbindelser mellem skibyerne og hovedstaden.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail