• Skiferie i Andorra

Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Om Andorra

Andorra, et fascinerende lille bjergland

Dette smukke lille bjergland, ligger i de østlige Pyrenæer mellem Frankrig og Spanien. Landets laveste punkt er på 820m og det højeste på 2950m. Landet er mindre end Bornholm, men ikke desto mindre Europas højst beboede land. Andorra har ca. 80.000 indbyggere, hvoraf ca. 22.000 bor i hovedstaden Andorra La Vella. Det officielle sprog er catalansk (som i Catalonien i Nordspanien), men alle taler desuden spansk og fransk, og en del taler efterhånden også engelsk. Der bor og arbejder ligeledes mange portugisere og sydamerikanere i landet.

Andorra har et særdeles behageligt klima. Ikke for koldt om vinteren og ikke for varmt om sommeren. Der er desuden masser af solskinsdage, både sommer og vinter. Landet har ligeledes en spændende historie, og især middelalderen har efterladt fantastiske spor, herunder mere end 30 kirker og monumenter.

210 km pister venter dig

Turisterne kommer hovedsageligt til Andorra for at stå på ski eller for at gøre indkøb. Andorra udgør Pyrenæernes og den Iberiske halvøs største koncentration af skisport med det store supermoderne skisportssted Grandvalira, hvor Sun Tours holder til som et af de få danske rejsebureauer.

Læs mere om Grandvalira skiområde under fanen ’skiområdet’

Fordelagtige indkøbsmuligheder

Andorra har lave skatter, hvilket gør at der er masser af muligheder for at gøre indkøb. Der er ca. 5.000 forretninger at vælge mellem, som underbyder hinanden med et væld af varer, specielt skiudstyr er billigt i Andorra. Hotel-, restaurant- og barpriser er også særdeles gunstige, vel nok Vesteuropas billigste.

Vigtig information

Ski og støvleleje:
6 dage starter fra ca. 550 kr. pr. person for standardski og støvler.
Såfremt dette ønskes, betales skilejen kontant i euro i transferbussen
Transport af ski koster 350-1.000 kr. pr. person med Vueling - skitransport bestilles via Sun Tours inden afrejse.

Bemærk! - har du tilkøbt skitransport, skal dit skiudstyr være pakket i én taske ellers vil der være en merudgift i lufthavnen. 

Rabatter:
Liftkort er gratis for personer over 70 år, der opnås derfor 1200 kr. i rabat pr. person. Liftkortet skal afhentes med billedlegitimation ved lifterne, og man skal selv kontakte Sun Tours for at få rabatten fratrukket prisen. Dette sker ikke automatisk.

Skiskole:
Grandvalira Ski og Snowboard School tilbyder ski- og snowboardundervisning for både børn og voksne.
Prisen er 120 EUR for 15 timer fordelt på 5 dage.
Min. alder for snowboardundervisning er 12 år.


Mere om din skiferie

Miniguide

Vores miniguide om Andorra.

Se guiden her >

Anmeldelser

Anmeldelser af Andorra.

Læs anmeldelser her >

Billedgalleri

Bliv inspireret af billeder fra Andorra.

Se billeder her >

Videoer

Bliv inspireret af videoer fra Andorra.

Se videoerne her >

Bestil et tilbud

Modtag et uforpligtende tilbud.

Udfyld rejseforespørgsel >

Gruppeskirejse

Lad os sammensætte jeres gruppeskirejse til Andorra.

Se mere her >

Grandvalira Skiområde

Grandvalira - Andorras største skiområde med 210 km. pister

Området er især populær på grund af deres mange kilometer pister, hvor 80 % af området har snemaskiner. Derudover, er det en bonus, at der næsten ingen køer er ved lifterne, grundet de 210 kilometer tilbudte pister, der gør at folk er spredt over det store areal.

Sun Tours har hoteller beliggende i byerne Encamp (1.300m), El Tarter (1.700m), Soldeu (1.800m) og Pas de la Casa (2.100 m) i det største skiområde på den Iberiske Halvø og i Pyrenæerne, Grandvalira. Med godt 210 km pister og uanede muligheder for off piste skiløb, er Grandvalira et topmoderne skiområde på højde med de bedste områder i Alperne. Skiområdet Grandvalira, der ligger i 1.710-2.640 meters højde, har foruden Funicamp kabineliften i Encamp, 3 kabinelifter og 66 lifter bestående hovedsaglig af high-speed 4-6 personers stolelifter og 2 træklifter.

Overalt møder man imødekommenhed fra de personer, der arbejder på restauranterne i terrænet, liftpassere, skiinstruktører osv. Mange af de ansatte i skiområdet kommer fra Argentina og Chile, og arbejder i Andorra om vinteren, da der på det tidspunkt er sommer i Sydamerika, og de vender så tilbage til skisæsonen i Sydamerika, når sæsonen i Andorra slutter.

Flere valgmuligheder at udfolde sig på

Der er løbende sket en stor udvikling af kunstsnesystemet, så 65 % af skiterrænet nu er snesikkert hele sæsonen. I Grandvalira er der 3 freestyle Snowparks, hvor parken i El Tarter har World Cup status, samt 2 boarder/skicross baner af meget høj standard. Desuden er der 5 pister, som lever op til FIS World Cup krav, Fis i Pas de la Casa til slalom, Antenes og Riberal i Grau Roig til speedskiing, Avet i Soldeu til slalom og storslalom og Áliga i el Tarter til super G og styrtløb. Så mangler man udfordringer, kan man slå et smut forbi disse sorte pister og de andre sorte pister i området.

BYER I ANDORRA VI SENDER GÆSTER TIL

Oplevelser

Pistevisning

Få en rundvisning i dele af Andorras største skiområde Grandvalira. Pistevisningen foregår over to dage, her har du mulighed for at opleve se hele området. Ved at tage med på pistevisningen får du kendskab til en række pister, som du måske ikke vil have fundet på egen hånd. Der vil også være gode ski-fif at hente.

Heliskiing

Er du vild med oplevelsen af at blive fløjet i helikopter til toppen af bjergene og stå på ski ned i vildt terræn, så er heliskiing den mest spændende måde at opleve off piste skiløb på.

I Grandvalira skiområde er der mulighed for heliskiing med maksimal sikkerhed. Der er daglig overvågning af sneen på de forskellige ruter af et team af professionelle og kvalificerede bjergguider med 20 års erfaring. Desuden får man individuelt sikkerhedsudstyr, og man har altid en erfaren bjergguide med.

Alle nedkørsler har et gennemsnitligt fald på 25%, og en længde på mellem 900 m og 4500 m. Ruterne afhænger af sneforholdene.

For alle øvede skiløbere med lidt off piste erfaring er det en sjov udfordring på ski.

Igloo Hotel

Besøg det imponerende Igloo Hotel, samt flere Igloo barer. Det er virkelig et besøg værd at køre forbi og evt. tage et glas cava i isbaren. Det er også muligt at arrangere en overnatning på hotellet.

Det er muligt at booke overnatning på Igloo Hotel inden afrejse, dette kan gøres på:

www.grandvalira.com/iglu-hotel-en-andorra

Få yderligere information af vores rejseledere i Andorra.

Vandland/wellness "Caldea"

En skiferie i Andorra kan byde på meget mere end skiløb. Hovedstaden Andorra la Vella ligger kun ca. 5 km fra Encamp og lidt længere fra El Tarter, Soldeu og Pas de la Casa. Hvis man vil forkæle sig selv en dag, er det imponerende vandland/wellness center "Caldea" virkelig et besøg værd.
Caldea ligger lige i centrum af Andorra la Vella, hvor man også finder et stort udvalg af butikker og stormagasiner med meget fornuftige priser, samt et spændende natteliv. Der er gode lokale busforbindelser mellem skibyerne og hovedstaden.

 

Pisteoversigt

19 GRØNNE PISTER

49 BLÅ PISTER

41 RØDE PISTER

19 SORTE PISTER

Pistekort

Spisesteder og barer

Café Madison


Centralt placeret i Pas de la Casa ligger den hyggelige og prisvenlige café Madison. Her kan du nyde godt af de store og særdeles velsmagende retter, diverse fadøl, vin og forskellige shots, som typisk serveres på cafeens store, udendørs terrasse, hvorfra der er udkig ud over byens smukke omgivelser.

Paddy’s Irish Bar


Er en kold øl tiltrængt, kan Paddy’s Irish Bar klart anbefales. Denne lille hyggelige, irske bar ligger i kort afstand til pisten og liftsystemet i Pas de la Casa, og er derfor det perfekte sted at tage hen med vennerne eller familien efter en dag på pisterne.

Restaurant Cal Marquet


I hovedstaden, Andorra la Vella, finder du den lille hyggelige tapas-restaurant Cal Marquet på nederste etage i Illa storcenter. Her serveres der lækre lokale specialiteter i form af pølser, oste og andorransk hvidvin. Restaurantens passionerede indehaver har altid en lille fortælling i ærmet, når retterne serveres.

The Harp


I byen Soldeu ligger den hyggelige lille bar The Harp tæt på Hotel Himalaia Soldeu. Baren har eksisteret i mange år og tiltrækker hver dag mange besøgende, som ønsker et godt måltid i stemningsfyldte omgivelser. Som navnet afslører, spilles der desuden hver aften hyggelig livemusik, som du kan nyde, imens du får en drink.

Så ud over at du får fantastiske oplevelser på ski, kommer du også til at få skønne oplevelser i Andorra.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din skirejse til Andorra

Vælg rejselængde

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
lørdag 28 nov
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 19.870 kr 21.270 kr
lørdag 28 nov
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 17.870 kr 19.270 kr
lørdag 28 nov
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 18.724 kr 20.124 kr
lørdag 5 dec
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 19.646 kr 21.046 kr
lørdag 5 dec
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 17.646 kr 19.046 kr
lørdag 5 dec
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 18.202 kr 19.602 kr
lørdag 12 dec
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.510 kr 14.910 kr
lørdag 12 dec
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.510 kr 12.910 kr
lørdag 12 dec
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.140 kr 13.540 kr
lørdag 19 dec
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 15.406 kr 16.806 kr
lørdag 19 dec
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.554 kr 14.954 kr
lørdag 19 dec
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.534 kr 15.934 kr
lørdag 26 dec
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 16.078 kr 17.478 kr
lørdag 26 dec
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 15.416 kr 16.816 kr
lørdag 26 dec
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 17.468 kr 18.868 kr
lørdag 2 jan
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.482 kr 14.882 kr
lørdag 2 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.882 kr 13.282 kr
lørdag 2 jan
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.558 kr 13.958 kr
lørdag 9 jan
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.090 kr 14.490 kr
lørdag 9 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.220 kr 12.620 kr
lørdag 9 jan
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.200 kr 12.600 kr
lørdag 16 jan
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.244 kr 15.644 kr
lørdag 16 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.244 kr 13.644 kr
lørdag 16 jan
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.354 kr 13.754 kr
lørdag 23 jan
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.244 kr 15.644 kr
lørdag 23 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.444 kr 13.844 kr
lørdag 23 jan
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.280 kr 13.680 kr
lørdag 30 jan
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.244 kr 15.644 kr
lørdag 30 jan
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.552 kr 13.952 kr
lørdag 30 jan
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.428 kr 13.828 kr
lørdag 6 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.998 kr 16.398 kr
lørdag 6 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.398 kr 14.798 kr
lørdag 6 feb
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.958 kr 14.358 kr
lørdag 13 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.978 kr 16.378 kr
lørdag 13 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 15.142 kr 16.542 kr
lørdag 13 feb
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.094 kr 14.494 kr
lørdag 20 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.978 kr 16.378 kr
lørdag 20 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.236 kr 14.636 kr
lørdag 20 feb
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.242 kr 14.642 kr
lørdag 27 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 22.106 kr 23.506 kr
lørdag 27 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.074 kr 14.474 kr
lørdag 27 feb
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.932 kr 14.332 kr
lørdag 6 mar
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 14.222 kr 15.622 kr
lørdag 6 mar
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.622 kr 14.022 kr
lørdag 6 mar
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.628 kr 14.028 kr
lørdag 13 mar
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 13.730 kr 15.130 kr
lørdag 13 mar
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.694 kr 14.094 kr
lørdag 13 mar
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 12.360 kr 13.760 kr
lørdag 20 mar
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 19.974 kr 21.374 kr
lørdag 20 mar
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 18.454 kr 19.854 kr
lørdag 20 mar
Hamburg Airport (HAM) HAM

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 17.524 kr 18.924 kr

Del denne side via E-mail