Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Skirejser til Andorra

    Skirejser

Skirejser med Sun Tours

Skiferie

Vi gør det nemt at tage på skiferie og med vores skirejser er I derfor sikret en både afslappende, aktiv og spændende ferie i Pyrenæerne.

Destinationen for vores skirejser er Granvalira, som ligger i Andorra – på grænsen mellem Spanien og Frankrig. Området trækker hvert år masser af skiløbere til og er en fantastisk skidestination uanset om man er nybegynder eller professionel.

På vores skirejser er der dog ingen lange busture ned gennem Europa, der stjæler vigtige feriedage. I stedet flyver I direkte til Barcelona, hvorefter transferbussen samler jer op og kører jer til Granvalira. Efter cirka 2 timer er I fremme og kan allerede efter hurtig indtjekning og afhentning af liftkort tage direkte ud på pisterne. Fyldt med glad forventning til den kommende uges hyggelige og sjove skiferie.

Her er nemlig et væld af både grønne, blå, røde og sorte pister - ligesom der naturligvis også er mulighed for at deltage på skiskole for både børn og voksne, nybegynder som øvet.

Og skulle der være en enkelt eller to i rejseselskabet, som slet ikke bryder sig om at løbe på ski? Så er der også masser af storslået natur samt hyggelige caféer og restauranter at opleve. Derudover har mange hoteller også skønne faciliteter som indendørs pool eller wellnessområder.


Skirejser med fly – nemt og enkelt

Ved første tanke kan en skirejse med fly måske lyde som et større og dyrt projekt, hvad angår transport af ski og skiudstyr. Det behøver det dog ikke være.

På vores skirejser benytter vi flyselskaberne Norwegian og Vuelling og her er prisen for transport af ski kun 350 kroner pr. person. Skitransporten skal blot bestilles direkte hos os i forbindelse med, at I booker rejsen.

Så er I klar til en skiferie på jeres egne ski, som efter at være hengemt i flere måneder sikkert ser ligeså meget frem til den friske bjergluft, som I gør.

Vil I hellere leje ski og støvler i Granvalira, starter prisen ved 550 kroner for 6 dages leje. Ved at leje udstyret slipper I for at fragte skiene i bil, bus eller tog på vej til lufthavnen i Danmark. Derudover er leje af ski også en nem måde at afprøve skisportens mange muligheder på, hvis I er helt nye indenfor skirejser. Uden at skulle investere store summer i udstyr.

Liftkort og halvpension

Alle vores skirejser inkluderer liftkort i 6 dage, så I nemt kan komme frem til pisterne i Granvalira. Derudover får I fly, hotel og transfer med i prisen.

De fleste hoteller bookes desuden med halvpension, så I både har morgenmad og aftensmad med i prisen. Dermed kan I efter en lang og aktiv dag slappe af på selve hotellet og lade op til næste dag.

Frokosten kan indtages på pisterne, hvor mulighederne for både måltider og snacks er mange og varierede.

Når I booker en af vores skirejser, har vi med andre ord sørget for de bedste rammer omkring jeres ferie. Hermed skal I kun koncentrere jer om at stå på ski, snowboard, lege i sneen og opleve de smukke omgivelser i Granvalira.

Er I til afterskiing, er der naturligvis også gode muligheder for dette mange forskellige steder i Granvalira. Vores stedkendte guides hjælper gerne med at finde de mest velbesøgte steder med masser af liv og glade dage.

Skirejser der passer til jer

Alt efter om I rejser 2 eller flere sammen, kan I have forskellige behov. Derfor er det vigtigt, at jeres skiferie bliver sammensat, så den passer til jeres ønsker.

Måske vil I gerne bo på et roligt hotel med faciliteter til børn? Det kan også være, I gerne vil indkvarteres på et hotel med masser af liv – eller drømmer om at kunne slappe af i en indendørs pool efter en lang dag på pisterne?

Hos Sun Tours kan vi tilbyde det hele og vi hjælper jer gerne med at finde de skirejser, der matcher jeres drømme, budget og afrejsetidspunkt.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7