TravelCo Nordic rekonstruerer virksomheden

Det er svære tider for rejsebranchen. Det gælder også for TravelCo Nordic, som Sun Tours hører under. På baggrund af Corona-krisen og det seneste regnskab har selskabets ejer valgt at anmelde rekonstruktion til retten i Herning.

Hvad betyder det for mig som gæst og kunde?

Jeg er ude at rejse nu – hvad sker der med min rejse? 

Du kan slappe af og nyde din ferie helt som planlagt. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og vores rejseledere.

 

Jeg har bestilt en rejse – hvad sker der med den? 

Har du bestilt en pakkerejse, som endnu ikke har haft afrejse, vil denne enten gennemføres som planlagt i et rekonstrueret TravelCo Nordic eller refunderes via Rejsegarantifonden i Danmark. Som gæst, der har købt en pakkerejse hos os, mister du ikke de penge, du har betalt for rejsen. Dette hører du naturligvis nærmere om, så snart der er en afklaring omkring rekonstruktionen. Har du afrejse inden d. 25/10, har vi enten kontaktet dig allerede grundet Udenrigsministeriets Rejsevejledning, eller også hører du fra os hurtigst muligt. Du behøver altså ikke kontakte os.

 

Jeg har penge til gode for en tidligere rejse, som blev aflyst – hvad sker der med refusionen?

Du vil aldrig kunne miste dine penge for en pakkerejse, der er aflyst af en pakkerejsearrangør, da du er dækket af pakkerejseloven og herunder Rejsegarantifonden i Danmark. Din rejse bliver refunderet via Rejsegarantifonden i Danmark, hvis det ender med, at selskabet ikke kan refundere dig. Vi opdaterer naturligvis hjemmesiden med mere information, når rekonstruktionen er overstået – du behøver altså ikke kontakte os.

 

Jeg har et gavekort – mister jeg det beløb? 

Nej, hvis du har et betalt gavekort på en pakkerejse eller hvis du har modtaget et gavekort for en pakkerejse, der skulle have været påbegyndt efter d. 13. april 2020 og inden d. 31. december 2020, og pakkerejsen er aflyst pga. COVID-19, kan du ikke miste beløbet. Dit gavekort vil enten gælde til rejser hos virksomheden efter en rekonstruktion, eller det vil blive udbetalt af Rejsegarantifonden i Danmark. Vi opdaterer naturligvis hjemmesiden efter rekonstruktionen, så du behøver ikke kontakte os.

Du kan også læse mere herom på Rejsegarantifondens hjemmeside: https://www.rejsegarantifonden.dk/covid-19-info/ og/eller https://www.rejsegarantifonden.dk/spoergsmaal-svar/

 

Kan jeg annullere eller ændre en allerede bestilt rejse? 

Indtil 60 dage før afrejse kan du ændre din charterrejse mod et ændringsgebyr på 500 kr. pr. person. Dette er dog ikke muligt under rekonstruktionen, hvorfor din frist vil forlænges, til rekonstruktionen er færdigbehandlet. Muligheden for ændring af en rejse gælder ikke på rejser med rutefly.

Vælger du selv – på eget initiativ - at annullere din rejse gælder de almindelige rejsebetingelser for henholdsvis almindelige rejser (charterrejser) og rejser med rutefly: https://www.suntours.dk/vaerd-at-vide/rejsebetingelser/

 

 

Kan jeg bestille en rejse? 

Så længe TravelCo Nordic er under rekonstruktion, er det desværre ikke muligt at bestille en fremtidig rejse hos os. Vi forventer, at rekonstruktionen hurtigt er ovre, og vi igen kan sælge dig din feriedrøm. Vi opdaterer naturligvis vores hjemmeside, når dette igen er muligt. 

 

Er din kommende rejse ikke muligt grundet Rejsevejledningen fra Udenrigsministeriet? 
Rejsevejledningen fra Udenrigsministeriet gælder en uge ad gangen. Under rekonstruktionen må vi desværre ikke ændre eller aflyse din rejse. Vi kontakter dig, så snart dette er muligt, og vi kontakter alle i afrejse-rækkefølge. Vi beder derfor om din tålmodighed. 

 

Jeg har en rejse, hvor restbetalingen forfalder – hvordan forholder jeg mig?
Har du bestilt en pakkerejse, som endnu ikke har haft afrejse, vil denne enten gennemføres som planlagt i et rekonstrueret TravelCo Nordic eller refunderes via Rejsegarantifonden i Danmark. Så længe rekonstruktionen er i gang skal du ikke indbetale dit restbeløb – du vil fortsat være berettiget til at få dit depositum tilbage såfremt rejsen annulleres. Såfremt rejsen gennemføres, så vil vi kontakte dig så snart rekonstruktionen er ovre, så du skal ikke foretage dig noget lige nu.

Som rekonstruktører har retten beskikket;
Advokat Lars Skanvig, Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø.

Advokat Troels Tuxen, Bech-Bruun, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø.

Som regnskabskyndig tillidsmand har retten beskikket;
Statsaut. revisor Søren Søndergaard Jensen, BDO, Havneholmen 29, 1561 København V.

Del denne side via E-mail