Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Tyskland

Om Tyskland

Tyskland - levende storbyer med spændende historier og fantastisk gastronomi

Tyskland har meget mere at byde på end deres motorveje, når vi danskere skal sydpå. Vores naboer mod syd tager godt imod os og fordi landet er så stort, så er der kæmpe forskel på, hvilken by du besøger. Fælles for alle de tyske byer er dog, at de er fyldt med oplevelser og spændende seværdigheder. Især i hovedstaden Berlin er det muligt at opleve, hvordan den kolde krig og 2. verdenskrig har påvirket landet.

Berlin – Tysklands hovedstad

Tysklands hovedstad sover aldrig – om dagen er der liv i shoppingområderne Kurfürstendamm og Potsdamer Plats, i parkerne og ved alle Berlins seværdigheder. De mange museer indbyder til nysgerrighed og oplysning blandt deres gæster. Men om aftenen er det som om, at Berlin vågner på en helt anden måde end andre byer – slå dig løs i nattelivet, sæt dig på en fortovscafé og observér de forbigående mennesker – du keder dig ikke i Berlins natteliv.

Gastronomiske oplevelser i Tyskland

Tyskland var tidligere kendt for deres sauerkraut, schnitzel, pølser og øl og mange danskere er stadig af den overbevisning, at det er det eneste, tyskerne spiser. Det tyske køkken har dog udviklet sig meget de senere år og byder nu på både nyfortolkninger af de gamle klassikere, eksperimenterende fusionsmad og lækre internationale retter, grundet det multikulturelle samfund, som Tyskland er blevet – du kan få alt i Tyskland. Gå gerne på et tysk konditori og bestil et stykke af en af deres imponerende kager, som er svære at spise op. De er en fryd for både øjet og for ganen.

Rejser til Tyskland

Berlin

Fantastisk storby fyldt med gode oplevelser.
Find din rejse her >

Find din rejse til Tyskland

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7