Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
  • MARMARIS

Marmaris - udvalgte tilbud

Om Marmaris & Içmeler

Marmaris og Içmeler - Populære badebyer i naturskønne omgivelser

I et frodigt og bjergrigt område af det sydvestlige Tyrkiet ligger den populære badeby Marmaris lige ud til den tyrkiske skærgård. Byen er gennem årene vokset fra at være en lille fiskerby til en by med ca. 29.000 indbyggere.

Følger man stranden fra Marmaris ca. 7 km mod sydvest, kommer man til Içmeler der har godt 7.000 indbyggere. Ligesom Marmaris er byen beliggende ud til en bjergomkranset bugt med områdets bedste strande.

I Içmeler er tempoet roligere, men der findes stadig et stort udbud af restauranter, samt enkelte barer og diskoteker. Nattelivet i Marmaris er større, men bylivet i Icmeler er på samme højde. Ønsker man at besøge Marmaris, kan man tage den lokale bus. Man kan ligeledes opleve den smukke kyststrækning i en af de mange taxabåde, der sejler ud til de små hyggelige byer, samt til Marmaris.

Oplev den tyrkiske skærgård
I Marmaris centrum finder man den gamle bydel med de charmerende snævre gader og den farvestrålende bazar, hvor der foregår en livlig handel. På byens havnepromenade findes et væld af restauranter med udsigt over bugten. For dem, som er til fest og farver, er der mulighed for at besøge bargaden. Der findes mange forskellige restauranter langs vandet og haven, og et must når man besøger Tyrkiet, er at smage på det tyrkiske køkken, som regnes for at være et af de bedste i verden. Prøv fx iskender kebab, deres berømte köfte eller en Pide, som er en tyrkisk pizza.

Udforsk
Fra havnen i Marmaris afgår der dagligt færge til Rhodos by på ferieøen Rhodos. Man kan nemt besøge to lande på én dag, og skal blot huske sit pas. Fra havnen afgår der også taxabåd til bl.a. Icmeler, der ligger ca. 7 km væk. Der er også mulighed for at man kan opleve fantastiske Pamukkale, bedre kendt for det hvide bomuldsslot eller besøge Efesos, hvor oldtidens Artemistempel lå og i dag er kåret som et af verdens syv vidundere.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed