Charterferie
Skiferie
  • ALANYA UDFLUGTER

Udflugter

Alanya Bådtur
Alanya Bådtur

Denne dag kan du komme med en af vores rejseledere på en fantastisk bådtur, hvor der sejles fra Alanyas hyggelige gamle fiskerhavn og ud på det skønne azurblå middelhav. På båden kan du både slappe af i skyggen og du kan slikke sol på dækket med en drink i hånden.Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om bjerget, der skiller feriebyen i øst og vest. Fra havet ser vi den store flotte forsvarsborg, som piraterne gjorde det tilbage i 1200-tallet. Vi sejler forbi den mystiske fosforgrotte og den hemmelighedsfulde piratgrotte, som ligger lige ned til vandet og som siges at indeholde en skjult piratskat.

Onsdag: kl. ca. 09:30 – 15:00

Pris for voksne 22 € - pris for børn 11 € - inklusiv frokost

Tyrkisk bad - Hamam
Tyrkisk bad - Hamam

Start feriens oplevelser med et besøg i hamam, som på dansk betyder tyrkisk bad. Kroppen og sjælen får det skønt efter forkælelsen og huden har herefter lettere ved at blive brun. Desuden holder farven i længere tid.

”Hamam” er en særlig oplevelse man ikke må snyde sig selv for når man er i Tyrkiet. Mange mener, at en ferie i Tyrkiet altid bør starte med en tur i Hamam, eller Tyrkisk bad, som man kalder det på dansk. Her bliver du forkælet med sauna, dampbad og en dejlig massage.
Du bliver du skrubbet fra top til tå, så de døde hudceller fjernes og så du rigtig kan blive solbrun – og holde på den flotte farve.
Varigheden af et tyrkisk bad kan svinge mellem 2-3 timer inklusiv transport.

Husk at medbringe badetøj og evt. skiftetøj.

Den Klassiske: Pris for voksne 25 € (buspris 18 €) - pris for børn 12,5 € (buspris 9 €)

Del denne side via E-mail