Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Familieværelse muligt
 • Favorit blandt stamgæster
 • Tæt på stranden
 • Gratis Wifi
Udsolgt

Kleopatra Dreams Beach

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Familieværelse muligt
 • Favorit blandt stamgæster
 • Tæt på stranden
 • Gratis Wifi
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Kleopatra Dreams Beach

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Restaurant
 • Strand

Det hyggelige Hotel Dreams Beach er et ganske populært hotel blandt vores stamkunder, og det er ikke helt uden grund. Med kun 20 m til den verdensberømte Kleopatra-strand og 2 km til Alanyas festlige bymidte, bliver beliggenheden ikke meget bedre. Derudover er både den rolige atmosfære, som florerer på hotellet og det serviceminded personale, noget der trækker i stamgæsterne.

Hotellet har et stort poolområde med masser af liggestole og parasoller, så du rigtig kan få slappet af og få nydt solens stråler. På poolområdet er der samtidig en børnepool til hotellets yngste gæster og en poolbar, hvor der bliver serveret kolde forfriskninger i løbet af dagen. Stranden ligger kun en meget kort gåtur fra hotellet, og her er der masser af muligheder for at prøve kræfter med vandsport eller snuppe en bid mad i en af de mange strandbarer. Der er selvfølgelig også mulighed for at leje både solsenge og parasoller.

Alle måltider bliver serveret fra hotellets hovedrestaurant, hvor menuen står på en alsidig buffet både morgen, middag og aften. I aftentimerne er der sommetider dækket op til aftensmad rundt om poolen, så du kan nyde den dejlige aftenbrise, mens du spiser. I højsæsonen vil der nogle aftener være underholdning i form af dans eller live musik.

En god gåtur fra hotellet finder du Alanyas pulserende bymidte, hvor der sjældent er stille. Der er spækket med restauranter for enhver smag, hyggelige barer, spændende shoppinggader og masser af natklubber, hvor du kan danse til den lyse morgen.

Opholdet på Kleopatra Dreams Beach er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 1,5 km, Alanya
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 194
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2000
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2008
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja

Værelser:
Dobbeltværelse består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon. Udstyret med tv, telefon, minibar (uden indhold), aircondition (gratis), safeboks (ca. 10 Euro per uge) og hårtørrer. Gratis wi-fi. Skrå havudsigt på nogle værelser. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Familieværelse består af et soveværelse og en stue hvor er der er en 2 sovesofaer. Bad/toilet og én balkon. Udstyret ligesom dobbeltværelse. Maks. 4. Der skal bo min. 3 voksne/fuldt betalende på værelset.

Børnerabat:
Til barn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer på dobbeltværelse og min. 3 fuldt betalende personer på familieværelse.

Transfertid:
Ca. 2,5 time.

Adresse:
Kleopatra Dreams Beach
K.Pinari, Atatürk Cad., Hasan Senli Sok no. 2
Tlf: 0090 2425118650

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 08.00 - 10.00

Frokost:
Kl. 12.30 - 14.00

Aftensmad:
Kl. 19.00-21.00

Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten (svinekød serveres ikke).

Badetøj er ikke tilladt i restauranten, og mænd skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.

Mellemmåltider:
Kl. 16.00 – 18.00: Kaffe, te og kage

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Der udleveres maks. 1 drink per gang. Drikkevarer kan også hentes i strandbaren fra ca. 10.00 – 17.00, men vin og spiritus er ikke inkluderet, kun soft drinks og øl. Alt andet er mod betaling.

Vigtig info:
Drikkevarer, is og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på afrejsedagen, når hotellet forlades.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail