Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Udsolgt

Hotel Savk

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Savk

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Halvpension
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Wi-Fi

Lige ned til den verdensberømte Kleopatra-strand ligger Hotel Savk. Det moderne og velindrettede hotel har et helt fantastisk poolområde, der med de fine, brune træbrædder, minder meget om et skibsdæk. Poolområdet er omkranset af store, svajende palmetræer, og der er selvfølgelig også en pool, hvori du kan tage en afkølende dukkert. På hotellets solsenge eller på de terrassemøbler, som står placeret rundt på poolområdet, kan du ligge og nyde solens varme stråler.

Hotel Savk har en dejlig restaurant, hvor du kan få både lokale og internationale retter og en bar, hvor der bliver serveret kolde forfriskninger dagen lang. Der vil typisk være underholdning 1-2 gange om ugen i form af livemusik. 1 gang om ugen afholdes der tyrkisk aften med tyrkiske specialiteter og tyrkisk dans.

På Kleopatra-stranden er der rig mulighed for at slænge sig i en af de mange solsenge, eller nyde en kold drink i en af de mange strandbarer. Er du til fart over feltet, er der masser af forskellige vandsportsaktiviteter. Du kan b.la. prøve kræfter med parasailing eller vandski. Alanyas livlige bymidte ligger kun 1 km fra hotellet, og her er der næsten alt, hvad du har brug for. Masser af restauranter, barer, butikker og meget mere.

Opholdet på Hotel Savk er med halvpension.

Om hotellet
Afstand til centrum 1 km
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 60
Bar Ja
Byggeår 1990
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2006
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Dobbeltværelser:
På Hotel Savk bor du på dejlige dobbeltværelser, der er indrettet med minibar, telefon, tv, hårtørrer, WIFI, bad/toilet og egen balkon. Du kan vælge at få aircondition mod gebyr. Fra værelserne har du et fremragende udsyn med enten havudsigt eller skrå havudsigt. Værelserne har plads til op til 3 voksne. Du kan også bo alene på et dobbeltværelse mod tillæg.

.

Adresse:
Saray Mah · Atatürk Cad. · 07400 Alanya
Tlf. 00 90 242 513 40 31

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail