Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie

Gran Okan Hotel

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Gran Okan Hotel

Med et ophold på Gran Okan Hotel får du et hotel med en super-central beliggenhed. Du bor nemlig tæt på Alanya, der med sine mange fine restauranter, hyggelige caféer, muntre forlystelser og gode shoppingmuligheder, gør sig ganske attraktiv for turister. På Gran Okan er du ikke blot tæt på byen, men du bor også kun få meter fra den fantastiske Kleopatra-strand.

Hotellet har et stort poolomårde, som er spækket med solsenge og parasoller. Her også en børnepool til det mindste gæster og en poolbar, hvor du kan få kolde forfriskninger i løbet af dagen. I det store receptionsområde finder du endnu en bar, som skænker farverige drinks og andre kolde forfriskninger. Måltiderne bliver serveret fra hotellets dejlige restaurant.

Skal hele ferien ikke gå med afslapning ved poolen eller solbadning ved stranden, så har Gran Okan Hotel masser af faciliteter at byde på. Du kan b.la. udfordre familien eller vennerne i enten bordtennis, billard, bordfodbold eller dart.

Opholdet er med halvpension.

Om hotellet
Afstand til centrum 1,2 km
Afstand til lokalt centrum 150 meter
Afstand til strand 50 meter
Aircondition Ja
Antal værelser 154
Bar Ja
Byggeår 1998
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Køleskab Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Dobbeltværelser:
På Grand Okan bor du i flotte, rummelige og nyrenoverede dobbeltværelser med eget bad/toilet, tv, telefon, minibar, safebox og hårtørrer. Du kan også få aircondition mod gebyr. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.

Øvrigt:
Grand Okan er et virkeligt dejligt hotel med gode faciliteter og fine, nyrenoverede værelser. Hotellet er ideelt, hvis du ønsker at bo tæt på både stranden og byen. På grund af den centrale beliggenhed kan der forekomme støj fra byen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail