Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Udsolgt

Antique Roman Palace

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Antique Roman Palace

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Familiehotel
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Vandrutsjebane
  • Wi-Fi

Vil du holde ferie som en romersk kejser? Med alt serveret, når maven kalder. Med pragtfuld udsigt over dit ferie-imperium. Og med alt, hvad der skal til af fornøjelser? Så er du kommet til det helt rigtige sted! For på Antique Roman Palace bliver du budt velkommen i 4-stjernede rammer, som var du landet i et romersk palads med prægtige søjler og græske statuer. I de fornemme rammer kan du frit forsyne dig fra hele paletten af aktiviteter og faciliteter.

Der er et poolområde med vandrutsjebane. På den omgivende solterrasse er der liggestole med svalende skygge fra parasollerne. Og gennem haven når du direkte ned til sandstranden, hvor du også finder hotellets strandbar. Ud over strandbaren byder hotellet på to øvrige barer samt to restauranter. Hotellet råder over et spaområde, hvor du mod betaling kan nyde alt fra massage til tyrkisk bad.

Hotellet står for lettere underholdning seks dage om ugen, og i månederne juni, juli, august og september er du inviteret til tyrkisk aften og livemusik to aftener om ugen. Du kan også fornøje dig med dart, petanque og bordtennis eller holde ferieformen ved lige med aerobic, vandgymnastik eller en tur i motionsrummet. Der er minidisko og børneklub (for børn i alderen 4-12).

Når du velfortjent oven på dagens udskejelser skal nyde en fredelig stund, kan du passende bevæge dig op på hotellets terrasse. Herfra kan du nemlig beundre den spektakulære udsigt over hele kystrækningen. Herfra kan du som en sand romersk strateg bryde hovedet med, om næste feriedag skal stå på en afslappende dag på stranden eller på udforskning af Alanya. Og når planen er på plads, kan du belønne dig selv med et måltid på den tilhørende restaurant. Dit ophold er nemlig med Ultra All Inclusive, som nydes i hotellets hovedrestaurant i netop disse smukke rammer.

 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 2,5 km
Afstand til lufthavn 38/122 km
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 113
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bordtennis Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Udlejning af strandhåndklæder Ja
Underholdning Ja
Vandrutschebane Ja
Vandsport Ja, mod gebyr
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Dobbeltværelse:
Her kan I bo maksimalt fire personer, heraf tre voksne. Værelset er indrettet med pompøse detaljer og har egen balkon. Til værelset hører privat badeværelse, og derudover finder du hårtørrer, satellit-TV, telefon, safeboks samt faciliteter, så du kan lave kaffe og te. Der er gratis aircondition samt WiFi.
Der er desuden en minibar, som ved ankomst er forsynet med et lidt forskellige drikkevarer til fri afbenyttelse. På feriens øvrige dage fyldes der op med vand.

Transfertid:
Transfertiden er på 2,5 timer ved ankomst og afrejse fra Antalya Lufthavn (122 km fra hotellet), og 1,5 time ved ankomst og afrejse fra Gazipasa Lufthavn (38 km fra hotellet).

Øvrigt:
Overalt på hotellet er der gratis WiFi. Poolhåndklæder kan lånes gratis. Børneklubben er international og er åben fra kl. 10.30–12.00 og kl. 15.00–17.00. Motionsrummet kan benyttes fra kl. 10.00-20.00. Du skal krydse vejen for at komme ned på stranden. 

Adresse:
Atatürk Cad. Oba Mah. No 31 07460 Alanya
Tlf. 0090 242 515 050

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30-10.00

Sen morgenmad:
Kl. 10.00-11.00

Frokost:
Kl. 12.30-14.00

Aftensmad:
Kl. 19.00-21.00

Måltiderne serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at bære shorts, badetøj og klipklappere i restauranten.

Mellemmåltider:
Kl. 17.00-19.00: kaffe, te og kage
Kl. 14.30-18.30: snacks (bl.a. pizza, toast, sandwich, burger og pommes frites)
Kl. 21.30-02.30: natmad eller snacks
Mellemmåltiderne serveres i Agora Bar. Tre gange om ugen i én time serveres der is.

Drikkevarer:
Ultra All Inclusive inkluderer lokale drikkevarer.
24 timer i døgnet: lokal alkohol, udvalgte cocktails, læskedrikke, sodavand, juice, te og kaffe serveres i Agora Bar.
Kl. 09.00-19.00: lokale læskedrikke, sodavand, juice, te og kaffe serveres i strandbaren.

Vigtigt:
Roomservice, friskpresset juice, tyrkisk kaffe og importerede drikkevarer (herunder cocktails, alkoholiske drikke og læskedrikke) er ej inkluderet i Ultra All Inclusive. Der udskænkes ikke alkohol til personer under 18 år.
Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail