Charterferie
Skiferie
  • Içmeler

Om Içmeler

Følger man stranden fra Marmaris ca. 7 km mod sydvest, kommer man til Içmeler der har godt 7000 indbyggere. Ligesom Marmaris er byen beliggende ud til en bjergomkranset bugt med områdets bedste strande.

I Içmeler er tempoet roligere, men der findes stadig et stort udbud af restauranter, samt enkelte barer og diskoteker. Nattelivet i Marmaris er større, men bylivet i Icmeler er på samme højde. Ønsker man at besøge Marmaris, kan man tage den lokale bus. Man kan ligeledes opleve den smukke kyststrækning i en af de mange taxabåde, der sejler ud til de små hyggelige byer, samt til Marmaris.

UDFLUGTER

Byrundtur/shoppingtur – mandag – halvdagstur

Kunne du tænke dig at få overblikket over din ferieby fra starten af? Vi tager direkte efter velkomstmødet ud for at se lokalområdet. Her vil jeres rejseleder vise jer Marmaris og give jer gode ferietips om byen.

Vi vil bla. vise jer de mange muligheder der er, for at gøre en god handel og vise hvor I kan shoppe sikkert og trygt. Turen går også ind forbi centrum, basaren og den vidunderlige Marina hvor I kan se de mange flotte både og gode restauranter.

Vejledende pris:

Voksne: gratis / Børn: gratis

Dalyan – onsdag – heldagstur

Denne dag vil byde på oplevelser for enhver – både historiske og de mere nydelsesprægede. Vi starter dagen med at sejle fra Marmaris havn mod Dalyan. Når vi er ankommet, komme vi over i små flodbåde, som skal sejle os over til den meget berømte skildpaddestrand. Denne strand er en af de få strande ved middelhavet, hvor den truede Caretta Caretta skildpadde som vejer omkring 120 kg, kan lægge sine æg. Vi vil tilbringe lidt tid her, med mulighed for at bade, slappe af og nyde de smukke omgivelser. Flodbåden vil nu sejle os ind af Dalyan floden, hvor vi sejler forbi de lykiske kongegrave, der er hugget ind i lodrette klipper.

Turens sidste oplevelse er et berømt mudder- og svovlbad. Efter mudderet har fået lov til at virke en stund, skal det skylles af og derefter kan I bade i svovlbadet med en naturlig temp. på 40 grader.

Inklusive frokost.

Vejledende pris:

Voksne: 260 kr. pr. person
Børn: 150 kr. pr. person

Mugla Marked/ Akyakatur – torsdag – heldagstur

På vejen til provinshovedstaden Mugla kommer vi igennem det frodige bjerglandskab, hvor vi ser noget af Tyrkiets smukkeste natur. Efter ca. 5 kvarters kørsel, ankommer vi til det kende marked som byder på alt lige fra tøj, tasker, sko til frugt, grønt og nødder. Her vil I kunne nyde at shoppe og prutte med priserne inden turen går videre til den lille tyrkiske by, Akyaka. I Akyaka vil vi besøge landsbyens moske og gravplads, og hører nærmere om religionens betydning, og de muslimske traditioner.

Herefter vil vi sammen nyde en lækker frokost, ved den flotte flod, der løber igennem byen.

Inden turen går tilbage til Marmaris er der tid til at nyde stranden i Akyaka. Stranden er en dejlig sandstrand og meget kendt i Tyrkiet, så her vil man støde på Tyrkiske turister.

Inklusive frokost.

Vejledende pris:

Voksne: 150 TL – 40 Euro pr. person
Børn: 75 TL - 20 Euro pr. barn

Pamukkale – fredag – heldagstur

Pamukkale er et overvældende syn, og en af Tyrkiets største turistattraktioner. De hvide kalkterrasser er skabt af kalkholdigt vand, som gennem årtusinder er strømmet op fra undergrunden og løbet ned ad bjergsiden. På terrasserne er der dannet mængder af små og store bassiner med det mineralrige vand, som siges at være godt for bl.a. muskler og hudsygdomme. Romerne opdagede allerede for over 2000 år siden vandets helseeffekter og grundlagde i 190 f.Kr. kurbyen Hierapolis på toppen af ”borgen”. Det er muligt at få en svømmetur i det varme, helbredende vand i kunstige bassiner som er anlagt i nærheden. Storbyen Denizli ligger et par kilometer fra Pamukkale. Denne by er kendt for vinproduktion. Så derfor besøges der på turen også en vinplantage, hvor man kan se og opleve hvordan vinen i Tyrkiet bliver fremstillet. Selvfølgelig er der også sørget for nydelige smagsprøver.

Inklusive morgenmad og frokost.

Vejledende pris: 

Voksne: 225 TL – 60 Euro pr. person
Børn: 115 TL – 30 Euro pr. barn

Kort

Del denne side via E-mail