Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Hyggelig poolområde som snor sig gennem haven og ender ved stranden
 • Opholdet er inkl. morgenmad
 • To restauranter på hotellet
 • Gratis shuttlebus til Hua Hin midtby

Wora Bura Resort & Spa

4
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Hyggelig poolområde som snor sig gennem haven og ender ved stranden
 • Opholdet er inkl. morgenmad
 • To restauranter på hotellet
 • Gratis shuttlebus til Hua Hin midtby
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Wora Bura Resort & Spa

Wora Bura Resort & Spa er en ægte lille perle og et oplagt valg, hvis du søger høj standard kombineret med personlig atmosfære. Hele hotellet er bygget i kolonistil, og det skaber en helt unik autenticitet. Derudover ligger hotellet direkte på stranden, og alle værelser ligger fordelt i den meget hyggelige, tropiske have omkring den smukke pool. 

Glæd dig til en ferie med et højt serviceniveau. Lige fra du møder hotellets personale i receptionen, der er bygget som et ægte åndehus, fornemmer du, hvor engagerede og servicemindede de er. De gør alt for, at du får den bedste ferie.

Wora Bura Resort & Spa er en oplevelse i sig selv. Lobbyen gemmer på gamle billeder fra Kong Rama den femtes tid i Europa, og alle værelser er opkaldt efter en provins i Thailand. På værelset står provinsens trofæ. Det er med til at skabe den helt rette, afstressende atmosfære.

Nyd ferien i charmerende, rolige omgivelser med mange hyggelige oaser. Poolen snor sig gennem den hyggelige have og ender ved stranden. Her finder du også den ene af hotellets to restauranter. Forkæl også dig selv i hotellets eget Spa eller vær aktiv i fitnesscenteret.

Ønsker du flere oplevelser, kan du gå en tur til abebjerget via stranden eller tage hotellets gratis shuttleservice til Hua Hin midtby – en tur på ca. 15 minutter. I weekenderne er der også et natmarked, som er af lidt højere standard end det, der findes i Hua Hin-by.

Opholdet på Wora Bura Resort & Spa er inkl. morgenmad.

Opholdet er uden rejselederservice og transfer, men du bliver budt velkommen i lufthavnen af Sun Tours personale, som er behjælpelig med at arrangere transport til hotellet.
Hvis du skulle få brug for hjælp under dit ophold kan du kontakte vores servicetelefon på +45 22911912, som er døgnåben.Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja

Værelserne:
Deluxe-værelserne (tidl. superior-værelser) er store værelser – ca. 44 m2 – med terrasse eller balkon. Værelserne har trægulve og er smukt dekoreret i thaistil. Hvert af hotellets værelser er opkaldt efter en af Thailands provinser. Værelserne har aircondition, WiFi, satelit-tv, safebox, minibar, store senge og meget smagfuldt badeværelse med både badekar og brusekabine. Der er gratis minibar med sodavand, juice og vand, der fyldes en gang om dagen. 

Grand deluxe-værelserne (tidl. deluxe-værelser) er større – ca. 52 m2 –, har stor kingsize seng og større balkon eller terrasse. Desuden er der dvd-afspiller, sofaområde og smukt badeværelse, der kan åbnes ind til soveværelset.

Øvrigt:
Spacenteret tilbyder alle former for kropsbehandlinger og massage, fitnesscenter og businesscenter med internetadgang. Ved højvande forsvinder stranden til tider. Der er gratis shuttlebus til Hua Hin ca. 3-5 gange om dagen alt efter sæson og efterspørgsel.Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail