Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Udsolgt

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Ekstra faciliteter
  • Familiehotel
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Wellness
  • Wi-Fi

Novotel Cha Am Beach Resort & Spa er et resort, der uden tvivl danner de perfekte rammer for jeres ferie, og det uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn. Med andre ord - Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har faciliteter for alle aldre!

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet –  det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Dagen starter perfekt på Novotel – for morgenmadsbuffeten er ganske enkel overdådig. Her finder I alt fra suppe og wokretter til mere international morgenmad. Der er frisk frugt og en kok, der hver dag tilbereder en ret, mens I venter. Det er en helt rejse at nå i gennem det hele! I løbet af dagen er der utallige muligheder for at få spise og drikke. Der er også en café i lobbyen, og aftensmaden kan I fx nyde i "Ocean Terrace"-restauranten. Udvalget er et sandt overflødighedshorn af alt, hvad hjertet kan begære. Om man er til fisk og skaldyr, det lækreste kød på BBQ, stenovns pizzaer eller overdådig salatbar, så finder man det hele her. 

Hotellets store poolområde er perfekt for alle aldre. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen, nyd den direkte havudsigt eller skyggen under en af de mange parasoller. Rejser I med børn, vil de med garanti elske rutsjebanen i poolen og de mange aktiviteter for børn. Fra 09.00-19.00 kan de også lege i den internationale børneklub, hvor der er et legeland. Det er også muligt at tilkøbe aktiviteter fx kan man male t-shirts eller få malet negle.

Der er også masser af aktiviteter for par. Nyd en dag i hotellets eget spa-område, hvor det er muligt at tilkøbe massage, eller gå en tur i sky-baren, der har den smukkeste udsigt over området. I kan også nyde livet i restauranten ”Terrace Club”, der ligger lige ved stranden. Her finder I også hotellets Bali-senge, hvor I rigtig kan ligge og nyde livet. På hotellet er der også et fint fitnesscenter, hvis I ønsker en aktiv start på dagen.

Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin, der ligger ca. 25 kilometer syd på. I gåafstand fra hotellet finder I både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet bliver smal pga. tidevand, er den bredere blot få minutters gang fra hotellet. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når I det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur (det koster ca. 50 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 10 danske kroner).

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Opholdet på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa er med morgenmad, der serveres i hotellets hovedrestaurant, hvor buffeten bugner af alverdens lækkerier. Det er også muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive (se mere nedenfor).

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 243
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Havbad 0 m
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 4
TV på værelset Ja
Udlejning af strandhåndklæder Ja
WiFi Ja

Værelsestyper:
Sun Tours tilbyder tre forskellige værelsestyper på hotellet.

Superior værelser
Store lyse moderne værelser på 34 m2 - alle værelserne er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.
I superior-værelserne er der plads til 2 voksne og 2 børn.

Familieværelser (deluxe værelser)
Værelserne har de samme faciliteter som superior-værelserne, de er dog en del større, nemlig 42 m2. Familieværelserne ligger midt i bygningen og de har alle en fuldstændig fantastisk havudsigt ud over Siambugten.
Familieværelserne har plads til 2 voksne og op til 3 børn, der sover i en kingsize-seng og op til tre opredninger. Værelset ommøbleres, så der er plads til alle, hvis I rejser med 3 børn. 

Suiter
Disse suiter er hotellets absolut bedste værelser på hele 56 m2 og har soveværelse og stue (adskilt, men uden dør). Da det er hjørnesuiter får man fornøjelsen af to forskellige udsigter - fra stuen mod bjergene og fra soveværelset fuld havudsigt.

Det er muligt at forespørge på connectingdoors. 

Øvrigt:
Det koster ca. 80 kr. at tage en taxa til Hua Hin-by. 
Der kan være stor forskel på høj- og lavvande, hvilket kan betyde, at stranden kan forsvinde. 
Under to minutters gang fra hotellet ligger dog endnu en strand du let kan gå til.
Hotellet tilbyder også gode konferencefaciliteter - kontant Sun Tours' gruppeafdeling, hvis I ønsker mere information.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail