Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Hua Hin

Om Hua Hin

I sin tid da den thailandske kongefamilie valgte Hua Hin som sin foretrukne feriedestination og byggede smukke paladser, ændrede byen sig for evigt til en destination med uberørte muligheder.

Her kan du slappe af i luksushoteller i absolut topklasse med dejlige sandstrande og smukke omgivelser lige udenfor døren. Den thailandske kongelige familie besidder stor respekt blandt befolkningen, og indbyggerne i Hua Hin er ivrige efter at holde byen ren og pæn til ære for den kongelige familie.

Hua Hin er et af Thailands mest populære rejsemål og byder på mange kulturelle og sportslige aktiviteter som flere velholdte golfbaner i smukke omgivelser. Byen er velsignet med smukke sandstrande, der er ideelle til familier med børn. Hua Hin er beliggende ved Siam-bugten og det betyder at havet er varmt året rundt, og du bliver fristet til en svømmetur i det turkisblå hav. Hua Hin tilbyder også et stort udvalg af butikker, restauranter og barer i byens centrum. Snyd ikke dig selv for at prøve nogle af de mange seafood lækkerier, som serveres på en af ​​de mange hyggelige restauranter langs stranden. 

SUN TOURS ANBEFALER I HUA HIN

Rest Detail Hotel

HUA HIN

• Beliggende på stranden
• I rolige omgivelser
• Inklusiv morgenmad

Se hotel »

The Regent Cha Am Beach Resort

HUA HIN

• Beliggende på stranden
• Familievenligt
• Inklusiv morgenmad

Se hotel »

Hyatt Regency Hua Hin

HUA HIN

• Beliggende på stranden
• Rutsjebane og legeplads
• Inklusiv morgenmad

Se hotel »

Find din rejse til Hua Hin

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Sådan finder du vores lufthavnsrepræsentant i Bangkok Lufthavn

Ankomst til Bangkok Lufthavn - sådan finder du rundt…

Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk Luggage Claim).

Når du har passeret både paskontrol (immigration) og fået din bagage, går du til EXIT B – se kortet herunder. Det er meget vigtigt, at du går til EXIT B – også selv om du eventuelt får udleveret din bagage ved en anden udgang.

Ved EXIT B skal du finde vej til Meeting Point / Gate 3, hvor du møder vores lufthavnsrepræsentant, som venter med et Sun Tours skilt.

Du kontakter blot lufthavnsrepræsentanten, som viser dig vej til den transferbus, du skal med.

Ønsker du ikke at benytte vores transfer, beder vi dig alligevel melde din ankomst til vores lufthavnsrepræsentant. Det giver nemlig lang ventetid for vores gæster, hvis vi venter på nogle, som ikke kommer.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp i lufthavnen, kan du ringe til vores servicetelefon på +66 859186329.

Download en printvenlig PDF her