Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Thailand

Om Thailand

Det er ikke uden grund, at Thailand er et af danskernes mest populære rejsemål i vinterhalvåret. Thailand lokker med fine hvide strande og hoteller af højeste kvalitet. Herudover mange seværdigheder som gådefulde templer, rafting, vandreture i junglen, elefant ridning, fine hvide strande, bambusrafting og farvestrålende gader.

Sun Tours' hoteller er beliggende i badebyen Hua Hin, sydvest for hovedstaden Bangkok. Hotellerne er af højeste kvalitet, og det er også i dette område, at den thailandske konge-familie bor, når de holder ferie. På grund af dette gøres der en ekstra indsats for at holde byen ren og pæn. Alle Sun Tours's hoteller ligger skønt og tæt på fine sandstrande, der strækker sig langs hele kysten og krydret med mange restauranter, barer og butikker kan du nyde en afslappet ferie kombineret med kulturelle oplevelser på højeste niveau.

Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Sun Tours i Danmark, hvis I får brug for hjælp.

Rejser til Thailand

Hua Hin

Et af Thailands mest populære rejsemål.

Se mere her >

Find din rejse til Thailand

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7