Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Vejret på Tenerife

MÅNED JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
DAG 21 22 24 28           30 26 22
NAT 10 11 14 18           21 16 13
HAV 20 20 20 20           23 20 20

Fakta om Tenerife

Afrejse:
Med Sun Tours' kan I rejse til Tenerife fra:

- Billund
- Aalborg
- København

Flyet lander i Tenerifes sydlige lufthavn.

Flyvetid:
Ca. 5 timer

Transfer:
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop. 

- Los Cristianos: 30 minutter
- Playa de las Américas: 25
- Costa Adeje: 30 minutter
- Los Gigantes: 50 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel:
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande:
Tenerifes sydkyst har mange dejlige og lange strande. Sandet er fint, og mange af strandene har mørkt lavasand. Mellem Playa de las Américas og Los Cristianos er sandet importeret og derfor lysere. Der er en fin strandpromenade langs sydkysten, og der er flere vandsportsaktiviteter på de fleste strande.

Mad og drikke:
På Tenerife finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Playa de las Américas og Los Cristianos.

Transport:
Det er let at komme rundt på Tenerife både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt. Det er også muligt at besøge naboøen La Gomera.

Elektricitet:
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje:
Det er en god ide at leje bil på Tenerife, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Sun Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter:
Der er rig mulighed for at være aktiv på Tenerife. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping:
På Tenerife kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Santa Cruz er der et endnu større udvalg.

Golf:
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes otte baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Sun Tours’ salgsafdeling.

Vores service:
Sun Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Del denne side via E-mail