Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • San Miguel de Abona

Om San Miguel de Abona

På Tenerifes sydøstkyst ligger et af øens mest autentiske områder. Her er dejlige resorts, rigtig gode golfbaner og en hyggelig atmosfære.

Luksusresort, All Inclusive og mange faciliteter
I San Miguel de Abona ligger et fantastisk luksusresort: Sandos San Blas. Her finder I, ud over luksus, et væld af aktiviteter, mange gode restauranter og faciliteter. Glæd jer til seks skønne poolområder, tennis, spa og klatring. For de mindste er der også børnepools, legeplads og international børneklub.

Tæt på to golfbaner
Vil I spille golf på jeres ferie, er det meget nemt i San Miguel de Abona. Der ligger to rigtig gode baner, Golf del Sur og Amarilla, og I når dem begge indenfor få kilometer. Bestiller I golf med hjemmefra, kan vi sikre jer nogle gode starttider.

Oplev området
Tæt på San Miguel de Abona ligger fiskerbyen Los Abrigos. Her kommer I tæt på det kanariske hverdagsliv og en rigtig hyggelig atmosfære. Havnen har også nogle gode restauranter og udendørscaféer, hvor I kan nyde den gode stemning. I bor også lige ved naturreservatet "San Blas Reserva Ambiental" – et uberørt og historisk naturområde på øen. Der er også kun 15 kilometer til de populære feriebyer, Playa de las Américas og Los Cristianos.

Oplev Tenerife
Tenerife har rigtig meget at byde på – både kendte seværdigheder, flot natur og autentiske oplevelser. Vulkanen Teide er næsten et must, ligesom det er en god ide at køre en tur rundt på øen og fx besøge en af verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. I kan både tage med på udflugt eller leje en bil og se øen i jeres eget tempo.

Transfer
Det tager cirka 10 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i San Miguel de Abona.

Udflugter

Fantastiske Teide

Med dansktalende rejseleder
Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter må man ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen vil man køre igennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og man vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen. Vi vil se de mange flotte lavaformationer, der har været med til at danne den måde Tenerife ser ud på i dag. Når vi har oplevet Tenerifes stolthed, indtager vi en lækker lokal frokost.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost med vin og vand 
Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 390 pr. person
Børn kr. 195 pr. barn.

OBS
 man besøger ikke kabelbanen på denne udflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Vuelta de Tenerife

En rundtur på øen, hvor vi kører til den historiske og charmende by La Laguna. Her ser vi blandt andet de flotte traditionelle huse i den tidligere hovedstad. Vi fortsætter videre mod Puerto de la Cruz, hvor vi nyder vores frokost efter en gåtur gennem byen, hvor både lokale og turister holder til. I byen Icod de Los Vinos findes det fantastiske ”Drageblodstræ” som eftersigende er over 1.000 år gammelt. Sidst, men ikke mindst, slutter vi af med en fantastisk udsigt ud over byen Garachico. Her må man endelig ikke glemme at tage kamera med. På turen fornemmer vi tydeligt, hvor store forskelle der er mellem den sydlige del af Tenerife og den nordlige del, der er meget mere frodigt.
Heldagstur, inkl. transport og frokost.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Ved køb hjemmefra er prisen: Voksne og børn kr. 390.

Hvalsafari - syd

Vi skal nyde dagen om bord på katamaranen Royal Delfin, som er den eneste båd på Tenerife med glasbund. Vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Vi kan måske også være heldige at se delfiner. Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter vil der være frokost med drikkevarer. Bådens besætning vil sørge for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.

Halvdagstur - Inkl. transport, og drikkevarer. Tre timers tur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn kr. 165 pr. barn.

Det er også muligt at deltage på en kortere tur på to timer uden frokost, drikkevarer og uden badestop. 
Voksne kr. 180 kr. / børn 90 kr.

Masca vandretur

Masca-dalen var et tidligere tilflugtssted for pirater og er den dag i dag en af de mest maleriske dele af Tenerife. Masca ligger nordvest for enden af Teno-bjergene. Gå ikke glip af et af øens frodigste områder, hvor den professionelle skandinavisktalende guide vandrer med os gennem ca. 4 timers naturoplevelser. Her oplever vi blandt andet frodige og farverige kløfter samt dramatiske klipper. Det er en vandring, som også byder på lidt udfordringer undervejs, så vi anbefaler gode sko, og at du er en god vandrer, da den er mellemsvær til svær. Vandresko og taske kan lejes for 3€ pr. stk.
Heldagstur, inkl. transport, sandwich og en stor vand

Udflugten kan købes på destinationen:

Udflugter uden dansk rejseleder
Voksne kr. 369 pr. person/ Børn 4-11 år kr. 189 pr. barn

Vi tager forbehold for prisændringer

Siam Parque

Udflugter uden dansk rejseleder 
Her findes der vandaktiviteter for alle aldre. Parken har både små og store vandrutsjebaner, prøv fx parkens største vandrutsjebane Tower of Power eller besøg verdens største kunstige bølgebassin, hvor der bl.a. kan surfes. Har man behov for en pause mellem vandaktiviteterne, så har parken også solstole.
Parken har en gratis bus, der kører rundt i Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje. Hør rejselederen ad, hvor det nærmeste opsamlingspunkt er for dig.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris:
Voksne kr. 285 pr. person
Børn (3-11 år) kr. 195 pr. barn.

Vi tager forbehold for prisændringer

Submarine Safari - syd

Udflugter uden dansk rejseleder 
Kom med ubåden og oplev det fantastisk dyreliv under vand. Submarine tager dig med ned på 25-30 meters dybde, og man skal slet ikke tænke på at blive våd. Man kan trygt og roligt nyde synet af de dykkere, der vil udpege de forskellige slags fisk. Denne unikke oplevelse må du ikke gå glip af, dette er for alle aldre. Der er både dage med skandinavisk guide og engelsk guide. Hør din rejseleder for mere information.
OBS børn under 2 år må ikke deltage.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris: 
Voksne kr. 399 pr. person
Voksne 60 år+ kr. 360 pr. person
Børn (2-14 år) kr. 240 pr. barn.

Vi tager forbehold for prisændringer.

Teide By Night

Udflugt med engelsktalende guide
Kunne du tænke dig at se skyerne fra oven og se solens stråler skinne op på himmelen mellem skyerne, alt mens du har Teide lige bag dig? Så er Teide By Night-udflugten noget for dig. Vi tager op i 2.250 meters højde, hvor der vil være mulighed for at nyde et glas champagne til en smuk solnedgang gennem skyerne. Herefter vil der være aftensmad på et nærliggende hotel, inden turen går videre til Rocks of Garcia, hvor en uddannet astronom fortæller om stjernehimlen.

Aftentur - Inkl. transport, middag og drikkevarer

Vejledende pris: 
Voksne kr. 640 pr. person
Børn kr. 320 pr. barn.

La Gomera

Med dansktalende rejseleder
OBS! HUSK PAS!

Oplev en fantastisk verden fyldt med eventyr, legender, laurbærskove og et helt specielt habitat. På øen ligger nationalparken med den fortryllende laurbærskov, hvor mos, farverige blade og bregner maler et billede, der nærmest får en til at føle sig som en del af de mange eventyrer, der er udsprunget herfra.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 600 pr. person
Børn kr. 375 pr. barn.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail