Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Playa Paraiso

Om Playa Paraiso

Playa Paraiso – Afslappet ferieby

På den sydvestlige del af Tenerife, kun 10 km fra øens hovedby, ligger den lille, men utrolig hyggelig ferieby Playa Paraiso. Den lille by emner af charme og en hyggelig atmosfære, hvor tempoet er skruet ned på allerlaveste blus. Playa Paraiso er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie, naturskønne oplevelser og rolige omgivelser.

Strandene i Playa Paraiso
I Playa Paraiso findes der tre små strande, som alle ligger inde i klippebugter. Før i tiden bestod alle tre strande af småsten og grus, men stranden Playa Las Galgas blev for nogle år tilbage renoveret, og her tilførte man stranden lyst sand, moderne faciliteter og store, svajende palmer. Her har du mulighed for at slænge dig i liggestolene og bare slappe af til lyden af de brusende bølger.

Selvom det ikke er en rigtig strand, så er saltvandspoolen Lago Paraiso helt sikkert et besøg værd. Du betaler entre for at komme ind på området, men så kan du altså også bare slappe af og nyde tilværelsen enten på en af solsengene eller i den fantastiske saltvandspool.

Restauranter og natteliv
Selvom Playa Paraiso er en mindre ferieby med kun en god håndfuld hoteller, så rummer byen altså stadig en god stak restauranter. Uanset om du er til lokale retter, fiskerestauranter eller steder med et internationalt menukort, så skal du nok finde et sted for dig i byen. På nogle af restauranterne kan du nyde din aftensmad til udsigten af Atlanterhavet.

Nattelivet i Playa Paraiso er meget afdæmpet og tilbagelænet. Her er plads til en kølig drink hen på aftenen til tonerne af god musik, men de store diskoteker finder du i den nærliggende ferieby Playa de las Americas. Playa de las Americas er uden tvivl Tenerifes midtpunkt af fest og farver, hvor diskoteker, barer og festglade mennesker ikke er en mangelvare.

Oplev mere af Tenerife 
Tenerife er fyldt med spændende seværdigheder, flotte udsigter og spektakulære naturoplevelser. Det kan helt klart anbefales at du lægger vejen forbi Teide-nationalpark, som er en helt fantastisk oplevelse. Her ligger Tiede-vulkanen, der med sine 3718 meter er Tenerifes højeste punkt. Nationalparken er ideel at køre rundt i bil i, og så foregår turen også i dit helt eget tempo.

Transfer
Det tager ca. en halv time at kommer fra lufthavnen i Tenerife til det første hotel i Playa Paraiso.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail