Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie

Tigotan Playa de Las Américas

4
Udsolgt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Tigotan Playa de Las Américas

  • Kun voksne
  • Wellness
  • Centrum
  • Restaurant
  • Pool
  • Wi-Fi

Tigotan Playa de Las Américas er et skønt voksenhotel, placeret i smukke omgivelser i det populære område Playa de Las Américas. Her bor du i flotte og lyse værelser med en afslappende og rolig atmosfære.  

På Tigotan Playa de Las Américas er der mange faciliteter og aktiviteter, der bl.a. inkluderer forskellige former for dag- og aftenunderholdning. Slap fx af ved det dejlige poolområde, der byder på en stor solterrasse, en opvarmet pool samt en poolbar og restaurant, hvor du spiser din frokost, og hvor du også i løbet af dagen kan bestille snacks og forfriskninger. Her er også både solstole og parasoller, så du nemt kan læse en bog i skyggen eller nyde solens varme stråler. Du finder herudover også en solterrasse på taget, hvor du kan nyde solen.

Vil du være lidt aktiv under dit ophold på Tigotan Playa de Las Américas, kan du både spille volleyball og basketball eller træne i fitnesscenteret. Herudover er der et minimarked og en frisør, og trænger du til lidt ekstra forkælelse, kan du nyde en massage (mod betaling) eller gå en tur i sauna.

Udover poolområdet, er der kun en kort gåtur til en af områdets bedste strande. Her kan du nyde dine dagtimer med solbadning eller gå på opdagelse blandt de hyggelige restauranter, butikker og barer, der ligger på den charmerende strandpromenade.

Opholdet på Tigotan Playa de Las Américas er med halvpension.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 100 m
Afstand til strand 700 m
Aircondition Ja
Antal værelser 416
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 1989
Børnepool Nej
Diskotek/Natklub Ja
Elevator Ja
Etager 6
Handicap-venligt Ja
Have Ja
Hårtørrer Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Værelserne:
På Tigotan Playa de Las Américas kan du bo i dobbeltværelser, Smart Rooms eller Romance Rooms. Alle værelser er nydelige og velindrettede med eget bad/toilet med hårtørrer. "Romance" værelserne har desuden eget jacuzzi. Alle værelserstyper har dobbeltseng, aircondition, telefon, tv, minibar (indhold kan bestilles i receptionen) og balkon. Safebox kan fås mod tillæg. Udsigt til pool mod tillæg.

Bor I på Smart Rooms eller Romance Rooms, har I adgang til hotellets lounge og kan nyde en middag på Santa Rosa Grill uden gebyr én gang i løbet af opholdet. 

På hotellets dobbeltværelser kan I bo op til to personer på hvert værelse, mens Smart Rooms og Romantic Rooms maksimalt har plads til to personer. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.

Mænd skal bære lange bukser i restauranterne om aftenen.

Øvrigt:
Tigotan Playa de Las Américas er et kategori 4-hotel i særklasse med en fin beliggenhed i Playa de las Americás. Her er mange stamgæster, og du får virkelig en høj standard for pengene. Alle skal være fyldt 18 år for at tjekke ind på hotellet. 
Nytårsmiddag d. 31.12 er inkl. i prisen. Hotellet er voksenhotel.

Adresse:
Avenida Noelia Alfonso Cabrera 6 • Playa de las Américas • ES 38660 Arona • Tenerife • Spanien
Tlf. 0034 922 793 511 • www.dreamplacenoeliasurhotel.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail