Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie

Coral Compostela Beach Golf

0
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Coral Compostela Beach Golf

Compostela Beach Club er et hyggeligt lejlighedshotel, som ligger på Tenerifes sydlige kyst ved Playa de las Américas. I har den skønne Las Americas golfbane som nabo, så dette er et oplagt hotel til jer, der ønsker at kombinere ferien med golf. Hotellet er særdeles familievenligt med de mange aktivitetsprogrammer for de mindste samt de fine faciliteter, der inkluderer en legeplads, et indendørs legerum og et bordtennisbord.

Ønsker I at tage en tur til stranden, så ligger den skønne gyldne sandstrand Playa las Vistas blot 800 meter væk. Grundet hotellets gode beliggenhed imellem Playa de las Américas og Los Cristianos, så har I begge byer indenfor gåafstand, hvor I finder gode restauranter og hyggelige barer.

Opholdet på Coral Compostela Beach Golf er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension og All Inclusive. Mænd skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.

Om hotellet
Afstand til centrum 800m
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 800 m
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 2000
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 2
Have Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 156
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Snackbar Ja
Tekøkken Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, mod gebyr

Lejligheder:
På Compostela Beach Club bor I i lyse 2-værelses eller 3-værelses lejligheder, som alle er udstyret med balkon eller terrasse.

I kan bo i en standard 2-værelses lejlighed på 61 m2, der består af et separat soveværelse, en stue med fladskærms satellit-TV, et fuldt udstyret køkken med 4 kogeplader, elkedel, lille køleskab, toastmaskine, badeværelse med badekar, telefon, safebox (mod gebyr), WiFi (mod gebyr) og loftventilator både i stuen og soveværelset. Denne 2-værelses lejlighed er beregnet til maksimalt 3 voksne og 1 barn.

Det er muligt at opgradere til en 2-værelses lejlighed på 80 m2 inklusiv egen privat have med solsenge til jer, der ønsker privatliv på ferien. Alle haver er for nyligt blevet tildækket med kunstgræs. Disse lejligheder har de samme faciliteter som en standard 2-værelses lejlighed og er ligeledes beregnet til maksimalt 3 voksne og 1 barn.

I har også mulighed for at bo i en 3-værelses lejlighed på ligeledes 80m2, som er udstyret med de samme faciliteter som de andre. Disse lejligheder har 2 separate soveværelser, hvor det ene har et badeværelse direkte tilknyttet udover lejlighedens allerede eksisterende badeværelse. Disse lejligheder er beregnet til maksimalt 5 voksne og 1 barn.

Ønsker du endnu mere plads, er der mulighed for at bo i en 101 m2 lejlighed fordelt på 2 etager. Lejligheden har plads til 5 personer. Stueetagen er 61m2, og her får du en dejlig, stor stue med en sovesofa, et separat soveværelse med en stor dobbeltseng, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med badekar.
Førstesalen er på 40m2 og har to lige store dobbeltsenge. Derudover er der et lille fuldt udstyret køkken og et moderne badeværelse med en stort walk-in bruser.
På både stueetagen og førstesal er der faldskærme med satellit-tv. Begge køkkener har køleskab, elkedel, toastmaskine og kaffemaskine. Lejligheden har telefon, safebox (mod gebyr) og WIFI (mod gebyr).

Det er muligt at bo alene på alle værelser mod gebyr.

Øvrigt:
Blot 2,4 km fra hotellet i Costa Adeje ligger det sjove vandland, Aquapark, som er fyldt med vandforlystelser og et særdeles populært delfinshow. Endnu tættere på hotellet finder I forlystelsesparken, Siam Park, som absolut er et besøg værd for jer med adrenalin i kroppen.

Adresse:
Calle Los Arenales 16, 38660 Playa de Las Américas
Tlf: (+34) 922 787430
Email: info@coral-hotels.com
www.compostelabeachgolf-club.com

All Inclusive (mod tillæg)

Hovedmåltider:

Morgenmad:
Kl. 07.30 - 10.00

Frokost:
Kl. 12.30 - 14.30

Aftensmad:
Kl. 19.00 – 21.30

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets restaurant. Bemærk at hotellet ved begrænset antal gæster kan tilbyde ala carte servering. Morgenmaden kan bestilles som picnickurv ved henvendelse i receptionen dagen før inden kl. 20.00.

Mellemmåltider:
Snacks serveres kl. 11.00 - 12.00, kl. 16.30 - 17.30 og kl. 21.30 - 22.30

Is serveres kl. 15.00 – 16.00 (kun til børn)

Drikkevarer:
Kl. 11.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen kl. 12.00, når der checkes ud fra lejligheden.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail