Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Playa de las Américas

    PLAYA DE LAS AMÈRICAS

Om Playa de Las Américas

På Tenerifes sydkyst ligger den populære og livlige ferieby Playa de las Américas. Her er en vidunderlig lang sandstrand med masser af vandsportsaktiviteter og en smuk strandpromenade der fører til både Los Cristianos, samt Costa Adeje og Los Gigantes. Strandpromenaden er perfekt, hvis man kan lide at gå, løbe eller cykle.

Der er et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og forlystelser. Desuden findes der et godt udvalg af diskoteker for natteravnene. Man finder også et godt udvalg af butikker med både internationale mærker og spanske mærker. Der er ingen tvivl om, at byen er midtpunkt for de fleste turister på Tenerife.

Man kan bo i Costa Adeje området, der ligger nogle km fra Playa de las Américas. Her findes et lokalt centrum, men man kan også nemt komme med offentlig transport til centrum af Playa de las Américas. Stranden i Costa Adeje er også en dejlig sandstrand.

UDFLUGTER

Fantastiske Teide

Med dansktalende rejseleder
Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter må man ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen vil man køre igennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og man vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen. Vi vil se de mange flotte lavaformationer, der har været med til at danne den måde Tenerife ser ud på i dag. Når vi har oplevet Tenerifes stolthed, indtager vi en lækker lokal frokost.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost med vin og vand 
Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 390 pr. person
Børn kr. 195 pr. barn.

OBS
 man besøger ikke kabelbanen på denne udflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Hvalsafari - syd

Vi skal nyde dagen om bord på katamaranen Royal Delfin, som er den eneste båd på Tenerife med glasbund. Vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Vi kan måske også være heldige at se delfiner. Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter vil der være frokost med drikkevarer. Bådens besætning vil sørge for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.

Halvdagstur - Inkl. transport, og drikkevarer. Tre timers tur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn kr. 165 pr. barn.

Det er også muligt at deltage på en kortere tur på to timer uden frokost, drikkevarer og uden badestop. 
Voksne kr. 180 kr. / børn 90 kr.

Siam Parque

Udflugter uden dansk rejseleder 
Her findes der vandaktiviteter for alle aldre. Parken har både små og store vandrutsjebaner, prøv fx parkens største vandrutsjebane Tower of Power eller besøg verdens største kunstige bølgebassin, hvor der bl.a. kan surfes. Har man behov for en pause mellem vandaktiviteterne, så har parken også solstole.
Parken har en gratis bus, der kører rundt i Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje. Hør rejselederen ad, hvor det nærmeste opsamlingspunkt er for dig.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris:
Voksne kr. 285 pr. person
Børn (3-11 år) kr. 195 pr. barn.

Vi tager forbehold for prisændringer

Submarine Safari - syd

Udflugter uden dansk rejseleder 
Kom med ubåden og oplev det fantastisk dyreliv under vand. Submarine tager dig med ned på 25-30 meters dybde, og man skal slet ikke tænke på at blive våd. Man kan trygt og roligt nyde synet af de dykkere, der vil udpege de forskellige slags fisk. Denne unikke oplevelse må du ikke gå glip af, dette er for alle aldre. Der er både dage med skandinavisk guide og engelsk guide. Hør din rejseleder for mere information.
OBS børn under 2 år må ikke deltage.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris: 
Voksne kr. 399 pr. person
Voksne 60 år+ kr. 360 pr. person
Børn (2-14 år) kr. 240 pr. barn.

Vi tager forbehold for prisændringer.

Teide By Night

Udflugt med engelsktalende guide
Kunne du tænke dig at se skyerne fra oven og se solens stråler skinne op på himmelen mellem skyerne, alt mens du har Teide lige bag dig? Så er Teide By Night-udflugten noget for dig. Vi tager op i 2.250 meters højde, hvor der vil være mulighed for at nyde et glas champagne til en smuk solnedgang gennem skyerne. Herefter vil der være aftensmad på et nærliggende hotel, inden turen går videre til Rocks of Garcia, hvor en uddannet astronom fortæller om stjernehimlen.

Aftentur - Inkl. transport, middag og drikkevarer

Vejledende pris: 
Voksne kr. 640 pr. person
Børn kr. 320 pr. barn.

Sun Tours middag

Mandag, aftenarrangement 
Er du frisk på en hyggelig aften med lækker mad og dejligt selskab med din rejseleder. Sun Tours-middagen foregår på restauranten Malibu kl. 20.00. Hvis du medbringer godt humør, så sørger vi for underholdningen.

Inkl. Forret, hovedret og ½ liter øl eller ½ flaske rødvin.(Børnemenu Pizza eller pasta med 1 sodavand)

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris: 
Voksne kr. 150 pr. person
Børn kr. 75 pr. barn.

Delfin- og hvaltur på Tenerifes kyst

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på udkig efter hvalerne og delfinerne, der bor omkring Tenerifes kyst. Vi sejler ud fra havnen Los Gigantes og forsøger at finde havdyrene, som du kan tage nogle fantastiske billeder af fra båden. Vi tager en officiel hval-observations-guide med, så vi ved, hvor vi skal lede efter dyrene og så du får den bedste mulighed for at se dem i deres naturlige habitat. Når vi har set dyrene og billederne er i hus, så sejler vi omkring klipperne nær Masca og Los Gigantes. Klipperne når en højde på knap 600 meter og er derfor nogle af de højeste havklipper i Europa – og et helt fantastisk syn fra vandet. Guiden vil stå klar til at besvare spørgsmål om både hvaler, delfiner, klipper og området, så I er sikre på at få en uforglemmelig udflugt.

Praktisk information:
Turen varer 3 timer. Frokost og drikkevarer er inkluderet.
Glem ikke dit kamera og dit badetøj – der vil være mulighed for en tur i vandet.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 312 pr. person
Børn kr. 156 pr. barn.

Vandring i Anaga

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på vandretur på det smukke og naturbeskyttede Anaga-område beliggende på det nordøstlige Tenerife. Området har siden 1987 været naturfredet og i 2015 erklærede UNESCO, at området er et ”Biosphere Reserve”, dvs. at området understøtter forskningen inden for bæredygtighed og biodiversitet.

Vandreturen der er på 5,3 km. starter ved Cruz del Carmen og vi bevæger os gennem en eventyrlig regnskov bestående af bl.a. laurbærskov, forbi de små lokale landbrugsarealer og ned til grotte-byen Chinamada. Efter ca. tre timers vandretur ender vi dagen i restauranten La Cueva, hvor vi får noget koldt at drikke før vi bevæger os tilbage mod hotellerne.

Inkluderet i prisen er bustransport, madpakke og den guidede tur.
Medbring fornuftige sko og varmt tøj, da det godt kan blive køligt i bjergområdet.

Sværhedsgrad: medium.
Ekskursionsdage: tirsdag, torsdag og lørdag.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 36,50 pr. person
Børn kr. 184 pr. barn

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail