Charterferie
Skiferie
  • Los Gigantes

    Los Gigantes

Om Los Gigantes

Los Gigantes lå oprindeligt langt væk fra alting, men er blevet udbygget til en rigtig dejlig ferieby ca. 30 km nord for Playa de las Américas. Byen består af tre områder; Puerto Santiago, Playa de la Arena og Los Gigantes.

Sidstnævnte bruges som betegnelse for alle tre områder, men var oprindeligt kun betegnelsen for området ved marinaen. Puerto Santiago er det lokale torv, og Playa de la Arena ligger overfor stranden, hvor mange hoteller ligger.

Man vil opleve området som værende kupereret, fordi meget af området består af klipper. Stranden er sort lavasand og vandet er klart og dejligt. Der er fantastiske solnedgange, da byen ligger på Tenerifes vestkyst. Man kan på de gode dage se naboøen La Gomera. 

UDFLUGTER

Fantastiske Teide

Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter, må du ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen kører vi gennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og du vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen.
Halvdagstur, inkl. transport

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen:
Ved køb hjemmefra er prisen: Voksne og børn kr. 390.

Hvalsafari

Vi nyder dagen om bord på katamaranen Freebird, hvor vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Her får vi samtidig en fortælling om disse spændende pattedyr. Hvis vi er heldige, oplever vi også delfiner. 
Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter serverer personalet en lille sandwich. Bådens besætning sørger for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.
Halvdagstur, inkl. transport, sandwich og drikkevarer

Udflugten kan købes på destinationen: 

Voksne kr. 299 pr. person/ Børn kr. 149 pr. barn

Vi tager forbehold for prisændringer

Masca vandretur

Masca-dalen var et tidligere tilflugtssted for pirater og er den dag i dag en af de mest maleriske dele af Tenerife. Masca ligger nordvest for enden af Teno-bjergene. Gå ikke glip af et af øens frodigste områder, hvor den professionelle skandinavisktalende guide vandrer med os gennem ca. 4 timers naturoplevelser. Her oplever vi blandt andet frodige og farverige kløfter samt dramatiske klipper. Det er en vandring, som også byder på lidt udfordringer undervejs, så vi anbefaler gode sko, og at du er en god vandrer, da den er mellemsvær til svær. Vandresko og taske kan lejes for 3€ pr. stk.
Heldagstur, inkl. transport, sandwich og en stor vand

Udflugten kan købes på destinationen: 

Udflugter uden dansk rejseleder 
Voksne kr. 369 pr. person/ Børn 4-11 år kr. 189 pr. barn

Vi tager forbehold for prisændringer

Siam Parque

Her findes der vandaktiviteter for alle aldre. Parken har både små og store vandrutsjebaner, prøv fx parkens største vandrutsjebane Tower of Power eller besøg verdens største kunstige bølgebassin, hvor der bl.a. kan surfes. Har man behov for en pause mellem vandaktiviteterne, så har parken også solstole.Parken har en gratis bus, der kører rundt i Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje. Hør rejselederen ad, hvor det nærmeste opsamlingspunkt er for dig.

Udflugter uden dansk rejseleder 

Udflugten kan købes på destinationen: 
Voksne kr. 255 pr. person/ Børn 3-11 år kr. 179 pr. barn
Voksne kr. 345 pr. person/ Børn 3-11 år kr. 225 pr. barn inkl. mad.

Vi tager forbehold for prisændringer

Submarine Safari

Kom med ubåden og oplev det fantastisk dyreliv under vand. Submarine tager dig med ned på 25-30 meters dybde, og man skal slet ikke tænke på at blive våd. Man kan trygt og roligt nyde synet af de dykkere, der udpeger de forskellige slags fisk. Ubåden er blot en af 15 kommercielle ubåde i verden. Denne unikke oplevelse må du ikke gå glip af, dette er for alle aldre. Der er både dage med skandinavisk guide og engelsk guide. Hør din rejseleder for mere information.
OBS børn under 2 år må ikke deltage.

Udflugten kan købes på destinationen:

Udflugter uden dansk rejseleder
Voksne kr. 399 pr. person/ 60 år+ kr. 360/ Børn 2-14 år kr. 240 pr. barn

Vi tager forbehold for prisændringer

Vinsmagning på The Little Mermaid

Kom med til en hyggelig vinsmagning, hvor der bliver serveret 7 forskellige slags vine samt lidt tapas til hvert glas vin. Den garvede vinekspert John vil med sikkerhed fortælle en masse gode historier fra vinverdenen. Man møder op ved The Little Mermaid kl. 17.00 – restauranten ligger i Los Cristianos.
Aften arrangement

Udflugten kan købes på destinationen:
Voksne kr. 219 pr. person

Udflugter uden dansk rejseleder 

Vi tager forbehold for prisændringer

Vuelta de Tenerife

En rundtur på øen, hvor vi kører til den historiske og charmende by La Laguna. Her ser vi blandt andet de flotte traditionelle huse i den tidligere hovedstad. Vi fortsætter videre mod Puerto de la Cruz, hvor vi nyder vores frokost efter en gåtur gennem byen, hvor både lokale og turister holder til. I byen Icod de Los Vinos findes det fantastiske ”Drageblodstræ” som eftersigende er over 1.000 år gammelt. Sidst, men ikke mindst, slutter vi af med en fantastisk udsigt ud over byen Garachico. Her må man endelig ikke glemme at tage kamera med. På turen fornemmer vi tydeligt, hvor store forskelle der er mellem den sydlige del af Tenerife og den nordlige del, der er meget mere frodigt.
Heldagstur, inkl. transport og frokost.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen: 
Ved køb hjemmefra er prisen: Voksne og børn kr. 390.

Kort

Del denne side via E-mail