Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Ophold i lejlighed
 • Hyggeligt poolområde
 • Restaurant og bar
 • Gåafstand til stranden

Castle Harbour

3
Her får du
 • Ophold i lejlighed
 • Hyggeligt poolområde
 • Restaurant og bar
 • Gåafstand til stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Castle Harbour

 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

Det trestjernede Castle Harbour byder dig velkommen til en dejlig ferie i charmerende og hyggelige Los Cristianos. Her bor du nær restauranter, barer, cafeer og supermarked – og en spadseretur fra stranden, hvis ferien skal stå på bølgeskvulp og sand mellem tæerne. Der er dermed masser af mulighed for at tage på opdagelse i nærområdet, når du vælger en ferie på Castle Harbour.

Skal feriedagene stå på afslapning, har du, hvad du skal bruge på hotellet. Her er nemlig bl.a. et poolområde, der indbyder til afslapning og kølige dukkerter. Poolområdet rummer også en børnepool til de mindste poder. Du kan desuden benytte hotellets solsenge og parasoller mod tillæg, der betales direkte til hotellets reception. Hotellets reception er døgnåben.

Ved poolområdet finder du også El Paso, der er hotellets bar og restaurant. Her kan du forsyne dig med snacks, is og drikkevarer i løbet af dagen. Og når aftenen falder på, kan du sætte dig til bords til måltider fra a la carte-kort. Besøger du El Paso om aftenen, kan du desuden være heldig at nyde en hyggelig afslutning på en dejlig feriedag med enten underholdning eller levende musik, da hotellet nogle aftener står klar med underholdende indslag.

Opholdet er uden pension. Men da du bor i lejlighed, har du mulighed for at tilberede lettere måltider i lejlighedens mindre køkken.

Om hotellet
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til strand 1 km
Balkon/Terrasse Ja
Billiardbord Ja
Hårtørrer Nej
Kitchen Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 1
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Lejligheder:
På din ferie kan du vælge mellem etværelses, toværelses eller treværelses lejligheder.
De etværelses lejligheder består af ét værelse og er indrettet med TV, bad/toilet og et mindre køkken med kogeplader, mikroovn og elkedel. I lejligheden kan der bo maks. tre personer, maks. to voksne og et barn. Lejligheden er udstyret med enkeltsenge og balkon/terrasse.

De toværelses lejligheder består af stue og et soveværelse og er indrettet med TV, bad/toilet og et mindre køkken med kogeplader, mikroovn og elkedel. I lejligheden kan der bo maks. maks. fire personer. Lejligheden er udstyret med enkeltsenge og balkon/terrasse.

De treværelses lejligheder består af stue og to soveværelser og er indrettet med TV, bad/toilet og et mindre køkken med kogeplader, mikroovn og elkedel. I lejligheden kan der bo maks. seks personer. Lejligheden er udstyret med dobbeltsenge og balkon/terrasse.

Øvrigt:
Visse af hotellets faciliteter benyttes mod tillæg, herunder safebox, hårtørrer, solsenge og parasoller. WiFi er mod tillæg på værelset, men kan benyttes uden tillæg ved hotellets reception.

Adresse

Avd. San Francisco 12

38650, Los Cristianos

Spanien


Tlf.: +34 922 792 275

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail