Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Hotel Iberostar Sabila

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Iberostar Sabila

  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant
  • Wellness
  • Wi-Fi

Det 5-stjernede hotel Iberostar Sabila er et skønt hotel kun for voksne. Her bor du i flotte og lyse værelser i eksklusive og smukke omgivelser. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over stranden og havet, så ligger i direkte forlængelse af hotellet.

Udover stranden, er der også et skønt poolområde med solterrasse, liggestole og parasoller. Herfra har du også direkte adgang til den hyggelige strandpromenade, som du kan gå dejlige aftenture på og nyde solnedgangen og det glimtende hav.

Iberostar Sabila tilbyder mange gode faciliteter, uanset om du ønsker at slappe af eller være aktiv. Du kan starte dagen med en frisk morgentræning i fitnesscenteret eller dyrke yoga, pilates og meget andet. Du kan også forkæle dig selv i spa-området, hvor der er mulighed for at nyde forskellige former for massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Vælger du at bo på hotellets prestige-værelser, får du virkelig luksus for pengene! Herfra har du nemlig eksklusiv adgang til hotellets tagterrasse med pool og jacuzzi. Du har også adgang til din helt egen lounge, hvor der serveres drikkevarer og snacks dagen lang, der inkluderer alt fra cava og frugt til vin, øl og andre smagfulde drikkevarer.

Flere gange om ugen er der livemusik på hotellet. Herudover er der et food market, hvor du kan smage forskellige retter, tapas, fisk og meget mere. Stemningen er særdeles hyggelig og oser af spansk charme og autentitet. På hotellet er der også både en buffetrestaurant, en snackbare og en café.

Opholdet på Hotel Iberostar Sabila er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til lufthavn 16 km
Afstand til strand 150 m
Aircondition Ja
Antal værelser 472
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Elevator Ja
Etager 9
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Værelserne:
Vælg mellem følgende værelser:

Dobbeltværelser med balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Disse værelser er indrettet til to personer med TV, telefon, aircondition, minibar, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Dobbeltværelserne fås også med skrå eller fuld havudsigt.

I også mulighed for at vælge hotellets wellnessværelser, der er indrettet på samme vis som almindelige dobbeltværelser, men har desuden havudsigt, wellnessbruser og fri adgang til hotellet spaområde.

Hotellets mest eksklusive værelser er prestige-værelserne med skrå havudsigt. De ligger alle på de øverste etager og har flere fordele bl.a. egen reception og eksklusive adgang til hotellet sky-lounge med drikkevarer og snacks, samt tagterrasse med pool og en enestående udsigt. 

Adresse:
Avda. Ernesto Sarti, 5
38679 Costa Adeje, Tenerife, Spain
Tlf: + 34922712300
www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-sabila

All Inclusive (mod tillæg)

Måltider:
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad
Kl. 07.30-10.30
Frokost
Kl. 13.00-15.00
Aftensmad
Kl. 18.30-21.30

Fra 19.00-20.00 kan I desuden spise i hotellets food market, der også serverer drikkevarer fra 18.00-01.00.

Snacks og drikkevarer:
Hotellets snackbar er åben fra 12.30-15.30. Poolbaren er åben fra 10.00-18.30 – her serveres også små snacks om for- og eftermiddagen. Det samme gør caféen fra 10.00-12.00.

Drikkevarer serveres løbende i forskellige barer, men indgår fra 10.00-24.00. Drikkevarer inkluderer vand, sodavand og lokale, alkoholiske drikke.

Øvrigt:
Minibaren fyldes en gang om dagen. Roomservice indgår ikke i All Inclusive.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail