Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Vinder af World Luxury Hotel Awards 2019
 • Elegant voksenhotel
 • Direkte adgang til strandpromenade og strand
 • Mulighed for All Inclusive
 • Eget food market og eminent restaurant

Hotel Iberostar Sabila

5
Her får du
 • Vinder af World Luxury Hotel Awards 2019
 • Elegant voksenhotel
 • Direkte adgang til strandpromenade og strand
 • Mulighed for All Inclusive
 • Eget food market og eminent restaurant
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Iberostar Sabila

 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness
 • Wi-Fi

Pak kufferten til en ferie i topklasse på det pribelønnede luksushotel! Det 5-stjernede hotel Iberostar Sabila er et skønt hotel kun for voksne, og med sine eksklusive rammer er det kåret som bedste hotel på hele den europæiske kyst ved World Luxury Hotel Awards 2019!

Her bor du i flotte og lyse værelser i eksklusive og smukke omgivelser. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over stranden og havet, så ligger i direkte forlængelse af hotellet.

Udover stranden, er der også et skønt poolområde med solterrasse, liggestole og parasoller. Herfra har du også direkte adgang til den hyggelige strandpromenade, som du kan gå dejlige aftenture på og nyde solnedgangen og det glimtende hav.

Iberostar Sabila tilbyder mange gode faciliteter, uanset om du ønsker at slappe af eller være aktiv. Du kan starte dagen med en frisk morgentræning i fitnesscenteret eller dyrke yoga, pilates og meget andet. Du kan også forkæle dig selv i spa-området, hvor der er mulighed for at nyde forskellige former for massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Vælger du at bo på hotellets prestige-værelser, får du virkelig luksus for pengene! Herfra har du nemlig eksklusiv adgang til hotellets tagterrasse med pool og jacuzzi. Du har også adgang til din helt egen lounge, hvor der serveres drikkevarer og snacks dagen lang, der inkluderer alt fra cava og frugt til vin, øl og andre smagfulde drikkevarer.

Flere gange om ugen er der livemusik på hotellet. Herudover er der et food market, hvor du kan smage forskellige retter, tapas, fisk og meget mere. Stemningen er særdeles hyggelig og oser af spansk charme og autentitet. På hotellet er der også både en buffetrestaurant, en snackbare og en café.

Opholdet på Hotel Iberostar Sabila er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Værelserne:
På Hotel Iberostar Sabila kan du vælg mellem følgende værelser, der alle er delikat indrettet med smagfulde deltaljer og moderne møbler. 

Dobbeltværelse med udsigt til bjerge
Værelserne er indrettet med dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med udsigt til omgivelser og bjerge. Der er plads til to personer i værelset. 

Dobbeltværelse med skrå havudsigt
Værelserne er indrettet til to personer med to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med skrå havudsigt.

Dobbeltværelse med fuld havudsigt 
Værelserne er indrettet med to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med fuld havudsigt. Der er plads til to personer i værelset.

Wellness-dobbeltværelser 
Med ophold i et af hotellets wellness-værelser kan du se frem til selvforkælelse, spa og wellness! Her har du fri adgang til hotellets spaafdeling, og du får rabat på behandlinger. 
Værelserne er indrettet som almindelige dobbeltværelser med dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, safebox og badeværelse med wellnessbruser, hårtørrer, badekåde samt slippers. Der er balkon eller terrasse med havudsigt. Der er plads til to personer i værelset. 

Prestige-dobbeltværelser 
Prestige-dobbeltværelserne er hotellets mest eksklusive værelser. De er beliggende på hotellets øverste etage. Vælger du et ophold i et prestige-dobbetlværelse får du flere fordele, bl.a. privat ind- og udtjekning samt fri adgang til hotellets eksklusive sky-lounge, der byder på fx cava, sandwich, kaffe og sodavand samt tagterrasse med pool og en enestående udsigt. Den private loungedel ligger på sjette sal og deles med andre gæster, der bor på prestige-værelser. 

Prestige-dobbeltværelserne er indrettet med dobbeltseng, gratis WiFi, TV, kaffe- og tefaciliteter, gratis minibar, telefon, aircondition, safebox, hårtørrer samt badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåbe samt slippers. Der er balkon eller terrasse med skrå havudsigt. Der er plads til to personer i værelset. 

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til lufthavn 16 km
Afstand til strand 150 m
Aircondition Ja
Antal værelser 472
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Elevator Ja
Etager 9
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse:
Avda. Ernesto Sarti, 5
38679 Costa Adeje, Tenerife, Spain
Tlf: + 34922712300
www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-sabila

All Inclusive (mod tillæg)

Måltider:
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad
Kl. 07.30-10.30
Frokost
Kl. 13.00-15.00
Aftensmad
Kl. 18.30-21.30

Fra 19.00-20.00 kan I desuden spise i hotellets food market, der også serverer drikkevarer fra 18.00-01.00.

Snacks og drikkevarer:
Hotellets snackbar er åben fra 12.30-15.30. Poolbaren er åben fra 10.00-18.30 – her serveres også små snacks om for- og eftermiddagen. Det samme gør caféen fra 10.00-12.00.

Drikkevarer serveres løbende i forskellige barer, men indgår fra 10.00-24.00. Drikkevarer inkluderer vand, sodavand og lokale, alkoholiske drikke.

Øvrigt:
Minibaren fyldes en gang om dagen. Roomservice indgår ikke i All Inclusive.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail