Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
 • Tenerife

  Tenerife

Find netop din rejse

Om Tenerife

Danskernes favorit
Skønne Tenerife er den største af de kanariske øer og ligger lige ud for den vestafrikanske kyst. På grund af dens beliggenhed har Tenerife et skønt klima året rundt. Solskinsøen tiltrækker utallige turister, hvilket især skyldes de fantastiske strande og betagende høje bjerge. Ønsker man strand, sol og varme, så vil Tenerife ikke skuffe.

Lækre strande, klart vand og kulinarisk tapasoplevelse
Oplev de smukke strande, bade i det klare vand, skønne spisesteder og den enestående natur som Tenerife tilbyder. Vulkanen El Teide er et must at besøge under sin ferie på Tenerife. El Teide er både en vulkan og et bjerg og er hele 3.718 m. højt, og er øens største seværdighed. Man kan vandre og bestige bjerget med specialtilladelse, hvilket uden tvivl er en stor oplevelse. De fleste gæster deltager i en arrangeret bustur derop.

Hotelområderne på Tenerife
Vi tilbyder hoteller på det sydlige Tenerife. Byen Playa de las Américas oser af liv, hvilket især kommer til udtryk via de mange strandgæster, barer, restauranter og shoppingsteder. Der findes butikker med internationale mærker. Man kan også bo lidt uden for byen i Costa Adeje området.

I forlængelse af Playa de las Américas ligger den ældre by Los Cristianos, som er en charmerende og hyggelig fiskerby. Foruden disse to områder findes Los Gigantes, ca. 30 km nord for Playa de las Americas, som er et mere kuperet område med klipper i vandet og egen havn med mulighed for bådture.

Se Sun Tours´øvrige feriedestinationer i SpanienGran Canaria, LanzaroteFuerteventura, Costa Blanca, Costa del Sol, MallorcaBarcelona og Madrid.

Hoteller på Tenerife

Områder

Los Gigantes

En rigtig dejlig ferieby.

Se mere her >

Los Cristianos

Fredeligt og hyggeligt ferieområde.

Se mere her >

Playa de Las Américas

Populære og livlige ferieby.

Se mere her >

Costa Adeje

Dejlige sandstrande.

Se mere her >

 

San Miguel de Abona

Skønne resorts og gode golfbaner.

Se mere her >

Callao Salvaje

Rolige og solsikre omgivelser.

Se mere her >

FIND DIN REJSE

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille en


Fleksibel pakkerejse

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
 • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 1
 • 8

UDFLUGTER

Fantastiske Teide

Med dansktalende rejseleder
Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter må man ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen vil man køre igennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og man vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen. Vi vil se de mange flotte lavaformationer, der har været med til at danne den måde Tenerife ser ud på i dag. Når vi har oplevet Tenerifes stolthed, indtager vi en lækker lokal frokost.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost med vin og vand 
Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 390 pr. person
Børn kr. 195 pr. barn.

OBS
 man besøger ikke kabelbanen på denne udflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Hvalsafari - syd

Vi skal nyde dagen om bord på katamaranen Royal Delfin, som er den eneste båd på Tenerife med glasbund. Vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Vi kan måske også være heldige at se delfiner. Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter vil der være frokost med drikkevarer. Bådens besætning vil sørge for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.

Halvdagstur - Inkl. transport, og drikkevarer. Tre timers tur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn kr. 165 pr. barn.

Det er også muligt at deltage på en kortere tur på to timer uden frokost, drikkevarer og uden badestop. 
Voksne kr. 180 kr. / børn 90 kr.

Siam Parque

Udflugter uden dansk rejseleder 
Her findes der vandaktiviteter for alle aldre. Parken har både små og store vandrutsjebaner, prøv fx parkens største vandrutsjebane Tower of Power eller besøg verdens største kunstige bølgebassin, hvor der bl.a. kan surfes. Har man behov for en pause mellem vandaktiviteterne, så har parken også solstole.
Parken har en gratis bus, der kører rundt i Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje. Hør rejselederen ad, hvor det nærmeste opsamlingspunkt er for dig.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris:
Voksne kr. 285 pr. person
Børn (3-11 år) kr. 195 pr. barn.

Vi tager forbehold for prisændringer

Submarine Safari - syd

Udflugter uden dansk rejseleder 
Kom med ubåden og oplev det fantastisk dyreliv under vand. Submarine tager dig med ned på 25-30 meters dybde, og man skal slet ikke tænke på at blive våd. Man kan trygt og roligt nyde synet af de dykkere, der vil udpege de forskellige slags fisk. Denne unikke oplevelse må du ikke gå glip af, dette er for alle aldre. Der er både dage med skandinavisk guide og engelsk guide. Hør din rejseleder for mere information.
OBS børn under 2 år må ikke deltage.

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris: 
Voksne kr. 399 pr. person
Voksne 60 år+ kr. 360 pr. person
Børn (2-14 år) kr. 240 pr. barn.

Vi tager forbehold for prisændringer.

Teide By Night

Udflugt med engelsktalende guide
Kunne du tænke dig at se skyerne fra oven og se solens stråler skinne op på himmelen mellem skyerne, alt mens du har Teide lige bag dig? Så er Teide By Night-udflugten noget for dig. Vi tager op i 2.250 meters højde, hvor der vil være mulighed for at nyde et glas champagne til en smuk solnedgang gennem skyerne. Herefter vil der være aftensmad på et nærliggende hotel, inden turen går videre til Rocks of Garcia, hvor en uddannet astronom fortæller om stjernehimlen.

Aftentur - Inkl. transport, middag og drikkevarer

Vejledende pris: 
Voksne kr. 640 pr. person
Børn kr. 320 pr. barn.

Sun Tours middag

Mandag, aftenarrangement 
Er du frisk på en hyggelig aften med lækker mad og dejligt selskab med din rejseleder. Sun Tours-middagen foregår på restauranten Malibu kl. 20.00. Hvis du medbringer godt humør, så sørger vi for underholdningen.

Inkl. Forret, hovedret og ½ liter øl eller ½ flaske rødvin.(Børnemenu Pizza eller pasta med 1 sodavand)

Udflugten kan købes på destinationen:

Vejledende pris: 
Voksne kr. 150 pr. person
Børn kr. 75 pr. barn.

Delfin- og hvaltur på Tenerifes kyst

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på udkig efter hvalerne og delfinerne, der bor omkring Tenerifes kyst. Vi sejler ud fra havnen Los Gigantes og forsøger at finde havdyrene, som du kan tage nogle fantastiske billeder af fra båden. Vi tager en officiel hval-observations-guide med, så vi ved, hvor vi skal lede efter dyrene og så du får den bedste mulighed for at se dem i deres naturlige habitat. Når vi har set dyrene og billederne er i hus, så sejler vi omkring klipperne nær Masca og Los Gigantes. Klipperne når en højde på knap 600 meter og er derfor nogle af de højeste havklipper i Europa – og et helt fantastisk syn fra vandet. Guiden vil stå klar til at besvare spørgsmål om både hvaler, delfiner, klipper og området, så I er sikre på at få en uforglemmelig udflugt.

Praktisk information:
Turen varer 3 timer. Frokost og drikkevarer er inkluderet.
Glem ikke dit kamera og dit badetøj – der vil være mulighed for en tur i vandet.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 312 pr. person
Børn kr. 156 pr. barn.

Vandring i Anaga

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på vandretur på det smukke og naturbeskyttede Anaga-område beliggende på det nordøstlige Tenerife. Området har siden 1987 været naturfredet og i 2015 erklærede UNESCO, at området er et ”Biosphere Reserve”, dvs. at området understøtter forskningen inden for bæredygtighed og biodiversitet.

Vandreturen der er på 5,3 km. starter ved Cruz del Carmen og vi bevæger os gennem en eventyrlig regnskov bestående af bl.a. laurbærskov, forbi de små lokale landbrugsarealer og ned til grotte-byen Chinamada. Efter ca. tre timers vandretur ender vi dagen i restauranten La Cueva, hvor vi får noget koldt at drikke før vi bevæger os tilbage mod hotellerne.

Inkluderet i prisen er bustransport, madpakke og den guidede tur.
Medbring fornuftige sko og varmt tøj, da det godt kan blive køligt i bjergområdet.

Sværhedsgrad: medium.
Ekskursionsdage: tirsdag, torsdag og lørdag.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 36,50 pr. person
Børn kr. 184 pr. barn

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed