Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Santa Ponsa

Om Santa Ponsa

Et smukt landskab
Tag til Santa Ponsa, hvis du ønsker et børnevenligt område, som er kendt for sin brede og hvide sandstrand, som ligger dejligt roligt, med plads til solstole og vandsport, i læ fra bølger. Byen er en af de mindre, som ligger ca. 20 km sydvest for Palma. Den store lækre sandstrand ligger i en bugt, og hvor der bagtil, lidt væk fra kysten, er grønne bjerge og bakker i et kuperet landskab, der får byen til at ligge i læ fra vind. 

I sommermånederne er stranden og de små caféer der hører til, et oplagt sted at nyde sin ferie. Eller også er strandpromenaden en hyggelig slentretur langs med stranden.

Muligheder i og omkring Santa Ponsa
Tag en gåtur på byens marina og lystbådehavn, hvor I ligeledes finder et udvalg af restauranter, barer, små butikker og caféer. Tag dykkerudstyret på, og begiv dig ud i det klare vand og oplev denne del af Santa Ponsa. Eller også kan du tage til Club de Gold Santa Ponsa, som ligger blot 3 km udenfor byen, hvis du ønsker en tur på golfbanen.

Udvalget af butikker og restauranter, er trods den mere rolige by, også at finde i byen. Hvis du er til mere natteliv og større stræder med storbycharme, er du ikke længere fra storbyen Palma, som du kan tage til med bus eller taxa.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail