Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Puerto Pollensa

Om Puerto Pollensa

En af Mallorcas smukkeste feriebyer
Puerto Pollensa er for mange Mallorcas smukkeste ferieby. Her finder I en blanding af små hoteller, spaniernes egne boligområder og en spansk ferieatmosfære.

Byen ligger naturskønt i den flotte bugt af samme navn. Her vil I hurtigt mærke den rolige stemning med et ægte spansk islæt. På strandpromenaden møder I både lokale og turister, og netop det er med til at gøre Puerto Pollensa ganske unik. En ting, som området særlig er kendt for, er sine gode restauranter med gode mallorcinske retter. De smager himmelsk.

Lang sandstrand og lækker bugt
Den finkornede sandstrand med lavt vand strækker sig mere end seks kilometer. Går I hele strækningen, venter der jer et smukt syn for enden, hvor vind- og kitesurfere holder til. Længere inde i bugten er havet roligere og ligger i læ, så alle aldre kan nyde livet på stranden. Det er også muligt at tage en båd fra havnen, som kan tage jer til nogle af halvøens smukkeste bugter – den eneste måde I kommer frem på.

Alcudia – øens mest berømte område
Vil I opleve øens mest kendte område, Alcudia, kan I på blot 15 minutter i lokalbus nå byen. Her finder I en international feriestemning i topklasse. Promenaden syder af liv lige fra tidlig morgen til sen aften. Gå også en tur i den hyggelige gamle bydel, der viser en helt anden side af Alcudia frem.

Oplev Mallorca
Puerto Pollensa er et godt udgangspunkt for at opleve hele øen. Tag med på nogle af Sun Tours’ spændende udflugter eller lej en bil og kør på opdagelse. Mallorca byder både på smukke dragegrotter, skønne landsbyer og ikke mindst smukke naturoplevelser.

Transfer

Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Puerto Pollensa.

Del denne side via E-mail