Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Fantastisk beliggenhed ved bugten i Torrenova
 • Hotellet består af to hotelområder - du har adgang til det hele
 • Mange faciliteter og aktiviteter for både store og små
 • Mulighed for at tilkøbe All Inclusive

Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites

4
Her får du
 • Fantastisk beliggenhed ved bugten i Torrenova
 • Hotellet består af to hotelområder - du har adgang til det hele
 • Mange faciliteter og aktiviteter for både store og små
 • Mulighed for at tilkøbe All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites

 • Aircondition
 • All Incl. muligt
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Wi-Fi

Glæd dig til en ferie, hvor du kan ligge og dase ved poolen, mens du nyder solens varme stråler og den skønneste udsigt over havet. Alua Hawaii Mallorca & Suites ligger nemlig direkte ned til havet i den fredelige bydel Torrenova, kun 2 km fra centrum af Palma Nova. Alua Hawaii Mallorca & Suites et perfekt udgangspunkt for en afslappende familie for hele familien.

Alua Hawaii Mallorca & Suites består af to fine hotelområder, hvor det ene er det tidligere Hotel Hawaii Mallorca, mens det andet er det tidligere Waikiki Complex. Waikiki Complex ligger på den modsatte side af vejen – lige overforfor Hawaii Mallorca. Det gamle Waikiki Complex fremstår utrolig smukt og moderne, da det har været igennem en større renovering. Hawaii Mallorca blev også renoveret tilbage i 2012/13. Mens du opholder dig på Alua Hawaii Mallorca & Suites, kan du benytte dig af faciliteterne på begge hoteller.

På begge hotelområder finder du et dejligt poolområde med skønne swimmingpools og separate børnepools. Det ene af de to poolområder ligger lige ud til havet. Til de yngste er der også et lille splashområde, hvor de rigtig kan have det sjovt. Her er også en poolbar, hvor du både kan få kolde forfriskninger og snacks til at stille den lette sult.

Et der et must for din ferie, at du kan holde formen bare en smule ved lige, så fortvivl ej. Her er nemlig et fint fitnesscenter, hvor du kan starte morgenen ud med en tur på løbebåndet. På hotellet er der også en international børneklub, og her er der masser af spændende aktiviteter for familiens yngste medlemmer i løbet af dagen. Om aftenen sørger hotellets animationsteam for, at hele familien er godt underholdt.

Dit ophold på Alua Hawaii Mallorca & Suites er med halvpension, men hvis du ønsker en ferie, hvor du slet ikke skal tænke på andet end bare at nyde den og slappe af, har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellets fine hovedrestaurant serverer en spændende og alsidig buffet til samtlige måltider. Hotellet har desuden en loungebar, som er forbeholdt voksne.

Ikke langt fra shotellet finder du en lille, men fin strand, hvor du kan snuppe en dukkert i det lyseblå hav. Hvis du tager en gåtur ned langs strandpromenaden, når du til den fantastisk Son Matias-strand. Du skal ikke gå langt fra hotellet før du finder et fint udvalg af både restauranter og andet underholdning. Den feststemte ferieby Magaluf ligger heller ikke langt fra hotellet.

Opholdet på Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites er med halvpension, men du kan tilkøbe All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 2 km
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 337
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 1964
Elevator Ja
Etager 13
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2015
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Værelser:
På Alua Hawaii Mallorca & Suites kan du vælge imellem flere forskellige værelsestyper, som alle er flotte og lyse. I alle værelser er der eget bad/toilet, aircondition, telefon, gratis WiFi, TV, safebox, hårtørrer, elkedel, køleskab eller minibar og en fin balkon eller terrasse.

I Premium-værelserne er der desuden badekåber, badetøfler, DVD og Playstation. Du kan få havudsigt mod tillæg.

Junior Suiterne er placeret i hotelbygningen på modsatte side af vejen. Disse værelser og lejligheder er alle nyrenoverede. Dobbeltværelser og juniorsuiter er indrettede til maksimalt to voksne og et barn eller tre voksne. Premium-værelserne og lejlighederne er indrettet til maksimalt to voksne og to børn eller tre voksne personer. Du kan også bo alene på et enkeltværelse mod tillæg.

Alua Hawaii Mallorca & Suites er et dejligt og velfungerende hotelområde, der ligger meget centralt med kort afstand til både stranden og gode indkøbsmuligheder. På grund af hotellets placering må der påregnes lidt støj fra de omkringliggende hoteller og bylivet. Afhængig af, om du har købt halvpension eller All Inclusive, bliver dine måltider serveret fra en lækker og fristende buffet i restauranten i hovedbygningen.

Adresse:
C/Torrenova 1, Palma Nova, 07181 Calvia, Palmanova, Spanien
Tlf.: 0034 971 681150 FAX: 0034 971 683949

All Inclusive(mod tillæg)

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.45-10.45.

Frokost:
Kl. 13.00-15.00.

Aftensmad:
Kl. 18.30-21.30.

Drikkevarer:
Kl. 10.30-23.30. Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus).

Ikke inkluderet:
Importerede drikkevarer.

Mellemmåltider:
Kl. 10.30-12.00 og 15.00-18.00, kold snack buffet og is.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail