• Palma Nova

Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Om Palma Nova

Til jer der søger lidt forskelligt
Tager du til Palma Nova er du godt placeret. I dette område finder du flere dejlige finkornet sandstrande, som ligger placeret i tre forskellige bugter. Strandpromenaden er med til at binde stedet sammen, hvor du kan spise på de mange restauranter og caféer, eller du kan tage børnene med et smut på legepladserne.

Palma Nova er stedet hvor der er roligt og hvor I kan nyde de lange varme dage på stranden eller i byen hvor I kan høre musik på musikbarer. Tag en aften på en af de hyggelige restauranter, nyd den smukke havudsigt imens I prøver en af de mallorcinske specialiteter.

Storby og natteliv nær dit hotel
Byen ligger ca. 15 km fra storbyen Palma, og som gør Palma Nova til et oplagt sted at holde sin ferie. Dette frister folk til at besøge byen året rundt, da der er mulighed for noget til enhver smag. Er du til golf, ligger dette heller ikke langt fra Palma Nova. Med en overskuelig bustur ind til Palma, ender du herefter i centrum af en charmerende by, med smukke gader og hyggelig stemning er i højsædet.

Er du til noget helt tredje, og hvor nattelivet også er tiltrængt, så ligger Palma Nova blot 2,5 kilometer fra byen Magaluf, som er kendt for sit festområde, med masser af barer og diskoteker.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail