Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Rummelige lejligheder
 • Boldbaner
 • Fitnessrum
 • Aktiviteter for børn

Zafiro Can Picafort Aparthotel

4
Her får du
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Rummelige lejligheder
 • Boldbaner
 • Fitnessrum
 • Aktiviteter for børn
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Zafiro Can Picafort Aparthotel

 • Aircondition
 • All Incl. muligt
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

I den dejlige ferieby Ca’n Picafort, på den nordlige del af Mallorca, ligger det skønne 4-stjernet hotel Zafiro Ca’n Picafort Lejligheder. Her bor du kun en gåtur fra byens lange og dejlige strand, hvor er der er god mulighed for at få slappet af under solens stråler eller prøve kræfter med flere forskellige vandsportsaktiviteter. Hotellet ligger samtidig i gåafstand fra Ca’n Picafort hyggelige centrum.

På Zafiro Ca’n Picafort er der uden tvivl kræset for detaljerne, og her er masser af plads til afslapning. De mange forskellige aktiviteter og faciliteter tiltrækker hvert år mange danskere til hotellet, som nyder den hyggelige atmosfære. Hotellet har et stort og indbydende poolområde, hvor der både er voksenpool og børnepool, så hele familien kan more sig. Poolområdet er omringet af en stor have med grønne områder og flotte, svajende palmer.

Når sulten melder sig, kan du benytte dig af hotellets restaurant, hvor der bliver serveret en lækker buffet bestående af alverdens lækre retter. I Hotellets poolbar ”La Palpa Pool Bar” kan du få kolde forfriskninger til at slukke tørsten og få en bid mad i løbet af dagen. I Hotellets anden bare ”Babalú Cafe” er det muligt at få farverige cocktails og is.

Hvis du trænger til at komme helt ned i gear, kan du benytte dig af den indendørs jacuzzi eller sauna. Du har også mulighed for at snuppe en dukkert i hotellets indendørs swimmingpool. Hvis formen skal holdes ved lige, mens du er på ferie, kan benytte dig af hotellets fitnessrum eller udfordre familien i bordtennis eller volleyball. Zafiro Ca’n Picafort Lejligheder tilbyder desuden riffelskydning og et varieret underholdningsprogram, som både store og små kan deltage i.

Opholdet på Zafiro Can Picafort Aparthotel er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 700 m
Aircondition Ja
Antal værelser 285
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2000
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 2
Fitness Ja
Have Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 5
Renoveret 2005
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge efter behov
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja

Lejligheder:
Hotellet tilbyder dejlige lyse lejligheder med separat soveværelse, bad/toilet, balkon/terrasse, TV, safebox, hårtørrer, aircondition samt stue/opholdsrum med 2 sovesofaer. Der er plads til 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne og 2 børn. Køkkenniche med køleskab, mikroovn, vandkoger, brødrister, kaffemaskine m.m.

Enkelte lejligheder har privat have og direkte adgang til poolen eller stor terrasse med jacuzzi - begge dele mod merbetaling.

Man kan også vælge Select-lejligheder, som har ekstra ydelser såsom Playstation, morgenkåber/slippers (for voksne) samt et mindre udvalg af drikkevarer i køleskabet ved ankomst. Der er seks lejligheder, som er handicapvenlige, og området er fladt og let at komme rundt på.

Adresse:
C/ Camp d´Avall s/n, 07458 Can Picafort, Mallorca
Tlf.: +34 971 852705
E-mail: cpicafort@hotelsviva.com
www.hotelsviva.com

All Inclusive (Mod tilkøb)

Måltider
Morgenmad:
Kl. 07.30-10.30

Frokost:
Kl. 12.30-14.15

Aftensmad:
Kl. 18.00-20.45.

I kan nyde alle hovedmåltider i hotellets hovedrestaurant ”Caprice”, der serverer buffet.

Det er også muligt at spise frokost i hotellets poolbar ”La Palapa” fra kl. 12.00-16.00 (a la carte)

Drikkevarer – nationale mærker – indgår i følgende tidsrum:

Hotellets poolbar serverer drikkevarer fra 11.00-17.00, mens der serveres drikkevarer i hotellets loungebar fra 18.00-23.30. I loungebaren er der også sandwiches og frugt fra 10.30-23.30.
I højsæsonen er det desuden muligt at nyde drinks fra 10.30-18.00 i hotellets ”Wet Bar”.
Andet
En gang I løbet af jeres ferie, har I mulighed for at spise en a la carte-middag på hotellet. I skal blot reservere bord. Dette er dog kun en mulighed i hotellets højsæson.


Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail