Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Ca'n Picafort

    CAN PICAFORT

Om Can Picafort

Ca’n Picafort, en gammel fiskerby
Ca’n Picafort ligger I Alcudiabugten, som ligger på nordkysten af Mallorca. Noget af det som tiltrækker byens turister er den dejlige sandstrand. På standen og den lange strandpromenade, er her god atmosfære, og oplagt mulighed for at nyde feriens sol og varme. Stranden strækker sig over en 14 kilometer, men hvor der ved Ca’n Picafort er mulighed for at finde steder hvor det er let at komme til, og hvor der ikke er fyldt med mennesker. På stranden er det muligt at leje solstole og parasoller.

Når tiden er ved at være inde til at nyde noget mad, er strandpromenaden fyldt med restauranter, barer og udendørscaféer. Stranden går ind til Ca’n Picaforts marina og havnen, hvor du på den anden side af denne også kan tage et smut til en lille hyggelig strand, ved navn Son Baulo.

Den gamle bydel eller en tur til Alcudia
Er du til shopping, finder du et større udvalg af butikker på hovedgaden Paseo Colón i Ca’n Picafort by. Hertil kommer både turister og de lokale. Byen er et godt ferieområde, og egner sig også godt til børnefamilier, da stranden er bred og der er lavvande.

Besøg en by hvor der sker lidt mere liv, så er feriebyen Alcudia en god mulighed for a komme ud at opleve. Her finder I også rigtig flotte strande, med lavvande og ægte turkisblå vand. I kan nemt komme til Alcudia med bus og taxa, eller også tage den smukke tur langs sandstranden, det meste af vejen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail