Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • Skønt hotel med et hav af aktiviteter
 • Moderne og lyst
 • Perfekt til afslappende og aktive ferier
 • All Inclusive

HYB Eurocalas by Garden Hotels

4
Her får du
 • Skønt hotel med et hav af aktiviteter
 • Moderne og lyst
 • Perfekt til afslappende og aktive ferier
 • All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

HYB Eurocalas by Garden Hotels

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool

Det skønne hotel HYB EuroCalas by Garden Hotels er et skønt og relativt nyrenoveret hotel. I 2017 fik hotellet en gennemgående renovering, så hotellet fremstår flot og indbydende. Der er samtidig et væld af faciliteter og sjove aktiviteter, som I kan give jer i kast med. Her er det altså muligt både at dase ved poolen, men også at være aktive sammen, både på hotellet og i det nærliggende område.

Selve poolområdet er rigtig fint, da det taler til både store og små gæster. Her kan I lægge jer til rette på en solseng eller de indbydende balinesiske senge, der står klar til jer. Til de yngste gæster er der en sjov splash zone. I splash zonen er der flere mindre vandrutsjebaner og et piratskib, som de mindste kan hygge sig med.

Ønsker I at besøge stranden, så befinder hotellet sig lige i smørklatten mellem fire rigtig skønne strande, hvoraf den ene har EU’s blå badeflag. Uanset om I ønsker at besøge Cala Varques, Cala Anguila, Cala Mondrago eller Cala Domingos, så vil I opleve at strandene er fine med der hvide sand og det turkisblå vand. På alle strandene har I mulighed for at leje liggestole og parasoller i en af de hyggelige strandbarer. Bor I på HYB Eurocalas og ønsker I at komme til stranden, så har I muligheden for at benytte jer af hotellets shuttlebus, der hvert kvarter kører mellem hotellet og stranden.

Ønsker I at blive på hotellet, så kommer I heldigvis ikke til at kede jer – tværtimod. HYB Eurocalas har nemlig et stort udbud af faciliteter, I kan benytte jer af. I kan bl.a. spille tennis, fodbold, basketball, bordtennis, vandpolo eller dart eller I kan dyrke yoga, tai chi, zumba. Der er sågar mulighed for at skyde med riffel eller bue – I kommer bestemt ikke til at kede jer.

Hotellet har desuden en børneklub for gæster mellem 4-15 år. Her arrangeres der forskellige aktiviteter, så hverken børn eller teenagere, som besøger hotellet, keder sig. Om aftenen vil der desuden være forskellige shows (fire gange om ugen).

Hotellets beliggenhed er helt perfekt, hvis I gerne vil vandre i det smukke område, som hotellet befinder sig i. I kan også besøge dragegrotterne, hvor der er en stor underjordisk sø eller I kan tage en tur til den populære grotte ved Cala Varques.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 0 m
Afstand til centrum 15 km
Afstand til lokalt centrum 1000 m
Afstand til lufthavn 62 m
Afstand til metro 68 m
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 500 m
Afstand til strand 1400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 396
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 12
Game room Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Roomservice Nej
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Splash zone Ja
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutschebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Standard dobbeltværelse: 
Standardværelset har plads til tre personer (to voksne og et barn). Værelset er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, minibar, fjernsyn og balkon/terrasse. Værelset har to senge og en sovesofa. Værelset er handicapvenligt og det er også muligt at få en babyseng sat op (på forespørgsel).

Family dobbeltværelse:
Familieværelset er lidt større end almindelige værelser og har derfor plads til to voksne og to børn. Værelset er indrettet med aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, fjernsyn, hårtørrer og balkon/terrasse,

Economy dobbeltværelse:
Economy-værelset har plads til to voksne og et barn. Det er indrettet med aircondition, minibar (mod gebyr), telefon, fjernsyn, hårtørrer og balkon/terrasse.  

Economy 1-værelseslejlighed:
Lejligheden har plads til fire voksne og et barn. Den består af et soveværelse og et køkken/alrum. I soveværelset er der to enkeltsenge, mens der er en sovesofa i alrummet. Lejligheden er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, køleskab, fjernsyn, komplet køkken med mikrobølgeovn og møbleret balkon/terrasse.

Standard 1-værelseslejlighed:
Lejligheden har plads til fire voksne og et barn. Den består af et soveværelse og et køkken/alrum. I soveværelset er der to enkeltsenge, mens der er en sovesofa i alrummet. Lejligheden er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, køleskab, fjernsyn, komplet køkken med mikrobølgeovn og møbleret balkon/terrasse.

Premium 1-værelseslejlighed:
Lejligheden har plads til fire voksne og et barn. Den består af soveværelse med to enkeltsenge (der står sammen) og et køkken/alrum, hvor der er en sovesofa og mulighed for at få endnu en seng sat op. Lejligheden er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, minibar, fjernsyn, komplet køkken og har en lille privat have, hvor der er havemøbler og en hyggelig hængekøje.

Øvrigt:
Hotellets shuttlebus kører hvert kvarter mellem 10.00-18.15.

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
8.00-10.30.

Frokost:
13.00-15.00.

Aftensmad:
18.30-21.30.

Måltiderne serveret fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Mellemmåltider:

Kl. 10.30-18.00: snacks.

Kl. 10.00-23.30: bar (Cocktails, sodavand, slush-ice, øl, local spiritus, vin, cava, sangrias, juice, vand, kaffe, te).

Underholdning og aktiviteter:
Aerobic, tennis, volleyball, fodbold, basketball, bordtennis, mini disco, yoga, tai chi, zumba, vandpolo, dart, riffelskydning, bueskydning, konkurrencer, dans m.m. 4 professionelle aftenshows i løbet af ugen.

Mini Club:
Aktiviteter for børn i alderen 4-9 år og teenagere i alderen 10-15 år.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail