Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Cala Vinyes

Om Cala Vinyes

Cala Vinyes – en ferie i afslapningens tegn
På den sydvestlige del af Mallorca finder du den hyggelige ferieby Cala Vinyes, som ligger ved en lille, palmeklædt sandstrand. Glæd dig til at sænke tempoet og give slip på hverdagens stress og jag. Her finder du ro og fred samt plads til at forny energien – velkommen til!

Dejligt ferieliv i rolige omgivelser
I denne skønne, idylliske ferieby finder du kun få hoteller, et minimarked og et lille udvalg af spisesteder. Men faktisk behøver du ikke mere, fordi du rejser til Cala Vinyes på grund af freden, roen og den skønne sandstrand.

Strandliv i mallorcansk natur
Beliggende ved en smuk, lille bugt med flot sandstrand ligger Cala Vinyes – du bliver inviteret til dejlige dasedage med blødt sand mellem tæerne under solens stråler og behagelig skygge fra de mange palmetræer. På stranden er der en intim og hyggelig atmosfære på grund af dens beskedne størrelse og de lave, karakteristiske klipper. Stranden er sjældent overfyldt af mennesker, men er stadig fyldt med hyggeligt strandliv. Her kan du nyde lyden fra havets små bølger og palmernes svajen samt den flotte udsigt til bugten i ro og mag.

Stranden er meget børnevenlig på grund af sit lave vand og læ fra bugten, og der er en legeplads, hvor de kan forbrænde lidt ekstra energi. Vil du have en endnu mere ugeneret strandtur, kan du besøge den mindre strand Cala Falcó, der ligger syd for Cala Vinyes i bunden af en smal bugt.

Tæt på Palma Nova og Magaluf
Får du lyst til at besøge mere festlige og større byer, ligger Palma Nova og Magaluf blot 2-3 kilometer væk. Magaluf er kendt for sit farverige og livlige natteliv med fest i hver eneste gade, mens den fine strandpromenade, en masse restauranter og cafeer kendetegner Palma Nova. Du når nemt de større feriebyer med en kort taxatur.

Cala Vinyes har kort sagt skabt den perfekte ramme til en afslappende ferie med mulighed for at udforske, opleve og feste.

Transfer
Det tager omkring 30 minutter at køre fra lufthavnen til Cala Vinyes.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail