Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Cala Mayor/Illetas

Om Cala Mayor/Illetas

Nærtliggende byer til Palma
Cala Mayor og Illetas er to hver i sær dejlige områder. Byerne er godt placeret i forhold til storbyen Palma, med henholdsvis 7 km sydvest for Palma, og 8 km nord for Palma, hvor Illetas ligger.

Cala Mayor er en af de områder, hvor spanierne selv foretrækker at holde ferie. Det er en af de ældste på Mallorca og er meget populært. Byen har en strand på ca. 250 meter lang og 80 meter bred, hvor stranden byder på fint sand og det klare vand er skønt bade i. Stranden ligger inde i en lille bugt, og langs stranden kan du nyde et lækkert måltid på en af restauranterne og caféerne. Byens hovedgade, Joan Miró, er stedet for kunst- og kultur elskere. Her finder du den ægte varer på Miró-museet.

Tager du til Illetas, møder du et område, som er kendt for at være mere eksklusivt. Byen strækker sig fra Cas Catala Nou til Portals Nous, hvor du ligeledes finder eksklusive restauranter. Områdets strand er blot 200 meter lang og 50 meter bred, men indbyder til ren ferieafslapning og hvor du kan nyde middelhavets bølger. Er du til en lille gåtur i byens centrum, så kan du tage et smut til byens lille hovedgade Passeo de los Illetas og prøve gadens barer og restauranter.

Tag bussen til Palma
Vil du opleve en by med mere tempo, og som har et kæmpe udvalg af både shopping, restauranter, kultur og barer, så kan du nemt komme til storbyen Palma, som ligger i kort afstand med taxa eller bus, hvad enten du bor i Cala Mayor eller Illetas. Nattelivet i Palma er også et besøg værd, som i sommerhalvåret går for at være et af Europas bedste. Katedralen Le Seu, er på listen over seværdigheder som er et must at besøge.

Del denne side via E-mail