Solferie
Skiferie
Storbyferie
Her får du
 • Mulighed for All Inclusive
 • Moderne lejligheder
 • Stamgæst favorit
 • Gratis WiFi
 • Tæt på stranden

Palm Garden

3
Her får du
 • Mulighed for All Inclusive
 • Moderne lejligheder
 • Stamgæst favorit
 • Gratis WiFi
 • Tæt på stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Palm Garden

 • Aircondition
 • All Incl. muligt
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

Dette skønne lejlighedskompleks ligger i hjertet af Alcudia by. Det er blandt vores gæsters favorithoteller, fordi man her bor i gode moderne og nyere lejligheder der ligger centralt for centrum og for stranden. Den lange, smukke og børnevenlige sandstrand ligger på den anden side af kystvejen. Større supermarked, butikker, restauranter og barer, samt havnen i Alcudia ligger tæt på hotellet.

Der er have på komplekset, samt et hyggeligt poolområde med solsenge, parasoller og børnepool. I poolbaren kan der købes drikkevarer i løbet af dagen. Komplekset har ikke mange faciliteter, hvorfor der er et en dejlig rolig atmosfære. Gratis wi-fi på hele hotellet. Bemærk poolbaren kun er åben i højsæsonen og ikke er en del af All Inclusive programmet.

Som gæst på Palm Garden må man frit benytte faciliteterne på søster- og nabohotellet Alcudia Garden, der ligger lige ved siden af. Palm Garden er et godt alternativ til Alcudia Garden, hvis man ønsker et roligere hotel, men samtidig ønsker at benytte sig af af en del faciliteter. Se faciliteterne på Alcudia Garden her!

Opholdet på Palm Garden er uden forplejning, men med mulighed for at tilkøbe All Inclusive, som foregår på Alcudia Garden.

 

Om hotellet
Afstand til centrum 500 m
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 80 m
Aircondition Ja
Antal værelser 83
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Byggeår 1986
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Have Ja
Køleskab Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 5
Renoveret 2014
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 5
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Lejligheder:
2-vær. lejlighed (ca. 36 m2) består af et opholdsrum, samt et separat soveværelse, bad/toilet og balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, microovn, telefon, tv, aircondition (gratis, åben ca. 1/6-1/9) og safeboks (ca. 18 Euro per uge). Gratis wi-fi. Maks. 3 voksne + 1 barn (under 14 år). Opredning til 3. og 4. person.

3-vær. lejlighed (ca. 42 m2) er indrettet ligesom ovenstående, dog er der et ekstra separat soveværelse. Maks. 4 voksne + 2 børn (under 14 år). Opredning til 5. og 6. person.

Børnerabat:
Til barn under 14 år der bor med min. 2 fuldt betalende personer i 2-vær. lejlighed eller min. 3 fuldt betalende personer i 3-vær. lejlighed.

Øvrigt:
Babyseng der passer spædbørn mellem 0-2 år, kan lejes for ca. 28 Euro per uge.

Håndklædeservice til pool og strand er mod gebyr.

All Inclusive (Mod tillæg)

All Inclusive foregår på nabo- og søsterhotellet Alcudia Garden. Baren på Palm Garden er ikke en del af All Inclusive programmet.

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 08.00 - 10.00

Frokost:
Kl. 13.00 - 14.30

Aftensmad:
Kl. 18.30-21.00 (inkl. is)

Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten på Alcudia Garden. Der er én ugentlig temaaften til aftensmaden. Badetøj er ikke tilladt i restauranten, og mænd skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.

Ved tilkøb af "All Inclusive Plus", er der mulighed for udskiftning af 3 måltider per ophold (ved forudgående reservation i receptionen) til enten Trattoria Giardino (italiensk) eller Terraza Hibiscus (grill), som ligger ved Alcudia Garden.

Mellemmåltider:
Kl. 10.30 – 12.30: Snacks
Kl. 16.00 -17.00: Kaffe, te og kage
Kl. 23.00 – 24.00: Sen snack

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter kl. 12.00 på afrejsedagen, når der checkes ud fra lejligheden.

Startpakke

Er du også træt at af lige at være ankommet på ferie og så skal du ud og have fyldt køleskabet op?

Vi har gjort det nemt for dig. Hvis du køber denne startpakke er den der når du tjekker ind på dit hotelværelse og ferien kan begynde i ro og mag.

Bestil det enten hos vores rejsekonsulenter på tlf. 70 23 07 20 eller når du booker på hjemmesiden.


Startpakken indeholder:

Sandwichbrød

Smør

Pålægs skinke

Serrano skinke

Havarti ost

Marmelade

Nescafé

Te breve

4 Spanske øl

4 Coca colaer

1 Fl. Vand

Juice –

Spanske oliven

1 Fl. Rødvin

Kort

Del denne side via E-mail