Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • ALCUDIA

Om Alcudia

Stedet for både børn og voksne
Ved Alcudia kan du slænge dig på d. 14 km lange sandstrand, som uden tvivl er nogle af middelhavets bedste strande. De er dejlig brede og vandet er lavvande, hvorfor stedet også er godt egnet til børnefamilier. Langs med stranden finder I vandsportsaktiviteter, restauranter og shopping. En dejlig strandpromenade ligger parallelt med stranden, og strækker sig via Playa de Muro og ind til havnen i Puerto de Alcudia.

Alcudia er oplagt for dig som ønsker den perfekte strand på din ferie, og hvor der er mulighed for at udforske området, og prøve de mange aktiviteter, som bl.a. golf og tennis. På stranden kan du leje solstole, parasoller, så du kan få de bedste soltimer. Stedet kaldes for Playa Alcudia, og udgør den tredje del af Alcudia. Her er masser plads til afslapning på den fantastiske strand.
På havnen i Playa de Muro, er der mulighed for shopping, i større supermarkeder og butikker. I sommermånederne kan du om aften tag på aftenmarked.

Oplev en dag i middelalderen
Alcudia er den største i området, og har både en nyere og en gammel bydel. Det oprindelige Alcudia finder du i den gamle bydel, som ligger et par km vær fra kysten. Denne del af byen er omringet af en mur fra 1300-tallet, og byder dig indenfor i en hyggelig atmosfære, hvor du bl.a. kan besøge middelalderkirker, romerske ruiner og hyggelige gader.

Ligeledes finder du nogle af Alcudias bedste restauranter, og du kan besøge det ugentlige marked.
Havneområdet, Puerto Alcudia hvor der ligger mange hyggelige restauranter og en væld af butikker ligger på den ene side af havnen, og fiske-og sejbådshavnen ligger på den anden side.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail