Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

THB Flora

  • All Incl. muligt
  • Børnepool
  • Familiehotel
  • Pool
  • Restaurant


Dejligt familievenligt og nyrenoveret hotel beliggende i den roligere del af Puerto del Carmen, tæt på den charmerende, gamle bydel med den tilhørende havn, og tæt på restauranterne ved havnen. Hotellet fremstår helt nyt og lækkert efter en større renovering i 2017/2018.

Hotellet er meget børnevenligt og byder på aktiviteter og underholdning i løbet af dagen både for børn og voksne, samt aftenshows for voksne nogle dage. Desuden findes splash park, billard, bordtennis, spillemaskiner og legeplads, miniklub (ej dansk) og minidisko for de mindste. Bemærk at aktiviteterne er tilpasset antallet af gæster, og at der derfor kan være mere aktivitet i nogle perioder, fremfor andre.

Hotellets flotte poolområde inkluderer to pools, heriblandt en børnepool. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Derudover er der fra poolområdet en betagende og flot udsigt ud over Atlanterhavet. Der findes en pool (ikke børnepool), hvor man kan trække hen, hvis man ønsker fred og ro. Her skal børn være under opsyn af forældre, da det er en "stille pool". Wi-fi muligt på hele hotellet (mod gebyr).

Opholdet på THB Flora er uden forplejning, med mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension (morgenmad+aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften) eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Antal værelser 205
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 1988
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 4
Familie Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 5
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja, mod gebyr
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Lejligheder:
2-vær. lejlighed består af et opholdsrum, samt et separat soveværelse, bad/toilet og balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, kaffemaskine, elkedel, tv (mod gebyr) og safeboks (mod gebyr). Wi-fi muligt (mod gebyr). Maks. 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn (under 13 år). Opredning til 3. og 4. person.

3-vær. lejlighed er indrettet ligesom ovenstående, dog er der et ekstra separat soveværelse. Maks. 5 voksne + 1 barn (under 13 år). Opredning til 5. og 6. person. 3-vær. er kun på forespørgsel.

Børnerabat:
Til barn under 13 år der bor med 2 fuldt betalende personer i 2-vær. lejlighed eller 4 fuldt betalende personer i 3-vær. lejlighed.

Øvrigt:
Der kan forekomme støj i forbindelse med afvikling af underholdningen på hotellet.

Håndklæde til og pool og strand kan lejes (mod gebyr).

Transfertid:
Ca. 20 min.

All Inclusive (Mod tillæg)

Hovedmåltider:

Morgenmad: 08.00 - 10.00 (continental) - Frokost: 13.00 - 15.00 - Aftensmad: 18.30 – 21.00

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets restaurant. 

Mellemmåltider:

Kl. 10.30 – 12.00 og kl.15.30 – 18.00: Snacks i poolbaren – Kl. 21.00 – 23.00: Natmad

Drikkevarer:

Kl. 10.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:

Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen kl. 12.00, når der checkes ud fra lejligheden. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail